ZETApress

hírportál

A Tag Heuer Monaco-i yachtpartyja

Már megszokhattuk, hogy a Monacói Nagydíj menetrendje rendre eltér a többi versenyhétvégétől és a szombati nap F1-es szempontból a versenyzés helyett a csillogásról és a jótékonykodásról is szól. Ennek keretében került megrendezésre a Tag Heuer Yacht Party Monaco-i eseménye, mely egy celebes rendezvény volt, persze partival és zenével.

A fantasztikus esemény a Port du Monaco helyszínen, a Tag Heuer Yacht, a Seadream hajó fedélzetén került megrendezésre. Presztízs, teljesítmény, avantgárd technológia és abszolút megbízhatóság: ez a négy kulcsszó jellemzi a TAG Heuer filozófiáját már az 1860-as megalapítása óta. Edouard Heuer ugyanis ekkor hozta létre a vállalat első műhelyét a svájci St-Imierben. Azóta pedig a TAG Heuer töretlen lendülettel haladt a XIX. században megfogalmazott irányvonalak mentén: merész és újító szellemben dobja piacra az idő elenyészően kicsi töredékeit is páratlan pontossággal mérő óráit, melyek a kiválóság és a teljesítmény gyöngyszemei.

A sajtótájékoztatón a cég két nagykövete: Bella Hadid szupermodell és Tom Brady, a világ legnagyobb amerikai-futball sztárja vitte a prímet, de itt volt Daniel Ricciardo Red Bull pilóta is, akinek Tom Brady a kikötő vízfelszíne felett passzolta az amerikai-futball labdákat a motorcsónakra. A moderátor pedig Christian Hornernek, a Red Bull Formula?1-es csapatfőnökének felesége, az egykori Spice Girls énekes Geri Halliwell volt.

De itt volt még velünk az egykori világszépe, Paulina Vega Dieppa, a Tour de France győztese, az ausztrál kerékpáros, Cadel Evans (aki természetesen Ricciardonak drukkol), valamint a rögbis világsztár, Dan Carter. A zenét a partyn a világhírű DJ Martin Solveig szolgáltatta. A vendégek között találkoztunk Jean-Claude Biverrel, a Tag Heuer igazgatójával, Thierry Boutsen egykori Formula?1-es pilótával és feleségével, valamint Christian Hornerrel is. Fotóink Kasznár Gyula felvételei.

Szóljon hozzá!