ZETApress

hírportál

Itt a Rising Star zsűrije

A Rising Star zsűrijeKerényi Miklós Gábor ? KERO, Pásztor Anna, Feke Pál és Mező Misi. A nézők mellett rajtuk múlik majd, kik lesznek a tv2-n ősszel induló Rising Star versenyzői. A zenei tehetségkutató zsűrije nem vesztegeti az időt, a november 9-én vasárnap induló élő adások előtt a héten már bele is fog a legígéretesebb énekesek meghallgatásába ? tudatta a tv2 Sajtószoba.

Ördög Nóra műsorvezetésével idén ősszel mutatkozik be a tv2 legújabb zenei tehetségkutatója, a Rising Star. Az énekesek sorsának alakulásában minden eddiginél nagyobb szerephez jutnak a nézők, de természetesen nem hiányozhat a műsorból egy igazán szakavatott zsűri sem. A csapat nagy öregje vitathatatlanul Kerényi Miklós Gábor, alias KERO, a Budapesti Operettszínház Kossuth-díjas igazgatója. ? Az éneklés és a muzsikálás fontos emberi tevékenység, s örülök, hogy a Rising Star arra ösztönzi a benne szereplőket, hogy önmagukat valamilyen zenei teljesítményen keresztül mutassák meg. Kodály országában sokan lenézik a popzenét, a musicaleket, miközben ezek a zenék az ősi dionüsszoszi művészetből származnak, és az érzelmek teljes skálájának kifejezésére alkalmasak. Két dolog miatt vállaltam el a műsorban való szereplést. Egyrészről én magam szeretnék tanulni, fejlődni érzelmileg és azt gondolom, meg tudhatom, hogy a mai fiatal korosztály honnan merít, miből táplálkozik, másrészt nagyon fontos számomra, hogy mind az előadó énekesnek, mind a befogadó közönségnek segítsünk megmutatni a zenei fejlődés lehetséges útjait, s elfogadtassuk, befogadtassuk a különböző előadásmódokat és tehetségeket a nézők számára is, akik ebben a műsorban tevékenyen vesznek majd részt. Nagyon izgalmas lesz ? mondta a szakember, aki többek között olyan sztárokat indított el a pályán, mint Bereczki Zoltán, Dolhai Attila vagy Szabó P. Szilveszter.

Pásztor Anna, a Sztárban Sztár versenyzőjeként is bizonyító, bevállalós énekesnő is helyet foglal a zsűriben. ? Nagy kincskereső vagyok, imádom az embereket, az érdekes, összetett személyiségeket, ezért is örültem a felkérésnek. Remélem, hogy nagyon sok izgalmas fiatallal találkozom majd, akiknek képes leszek ajtót nyitni, hogy merjenek azzá válni, amik ők ott legbelül ? árulta el az Anna & The Barbies frontembere.

Feke Pál, a népszerű színész-énekes is izgatottan várja a Rising Star-t. ? A jó énekhang mellett hatalmas szerephez jut a személyiség, hogy valaki a televízió képernyőjén keresztül is magával tudja ragadni az embereket. A legfontosabb célom, hogy tükröt tartsak a versenyzők elé, és minden eddigi tapasztalatomat, elhivatottságomat felhasználva utat mutassak nekik. Remélem, hogy olyan tehetségekre bukkanunk, akik évek múlva is sikeresek lesznek és maradandót alkotnak. Boldog vagyok, hogy én is a zsűri tagja lehetek ? vallotta be a Junior Prima és Artisjus díjas művész.

Mező Misi, a tehetségkutató zsűrijének negyedik tagja is elhivatott. ? A zenekar életében ez az ősz nagyon fontos és munkával teli időszak, mégis úgy éreztem, egy ilyen felkérésre nem mondhatok nemet. Izgalmas feladat elé nézünk a zsűri-társaimmal, ebben biztos vagyok. Őszinteségre, és ha olyan szituáció adódik, vitákra is számíthatnak a nézők, mert akiben én hiszek, a mellett ki fogok állni ? ígéri az idén tizenöt éves Magna Cum Laude énekese. A nézők először november 9-én találkozhatnak a Rising Star legtehetségesebb énekeseivel, akiknek továbbjutásáról a zsűri mellett ők döntenek majd egy vadonatúj mobil applikáció segítségével.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Sztárban Sztárból Rising Star | ZETApress

Szóljon hozzá!