ZETApress

hírportál

Sztárban Sztárból Rising Star

Nóra és MajkaVasárnap indul a Rising Star! Ördög Nóra és Majoros Péter Majka műsorvezetésével vasárnap indul a Rising Star! A tv2 legújabb énekes tehetségkutató műsorában a döntés a nézők kezében van. Az első adásokból kiderül, hogy a szeptember 15-én bemutatott négytagú zsűri ? olykor heves viták árán ? mely énekeseket engedi tovább az élő show-ba ? tudatta a Sajtószoba.

Pásztor Anna, Kerényi Miklós Gábor (KERO), Feke Pál és Mező Misi nem kis feladatra vállalkozott. A Rising Star zsűritagjai több száz jelentkezőből választották ki azokat az énekeseket, akik sorsáról hamarosan a nézők dönthetnek majd egy okos-telefonos alkalmazás segítségével. A teljesen kezdőtől a profiig, a takarítónőtől az utcazenészig mindenki meg akarta mutatni, mit tud, így volt miből válogatnia a szakavatott zsűrinek. Anna, KERO, Pali és Misi nem mindig értett egyet, de végül kialakult az a csapat, amelynek tagjai az élő adásokba jutottak, és beállhatnak majd a 16×4 méteres led fal mögé, mely csak akkor emelkedik fel, ha a nézők többsége úgy dönt, hogy továbbjuttatja az énekest.

? Voltak egészen elképesztő figurák, extrém külsejű fiatalok, akik megpróbáltak minket a legmeghökkentőbb módon meglepni. Sikerült is nekik, volt olyan pillanat is, ami nagyon megrázott, de olyan is, amikor röhögő görcsöt kaptam és nem tudtam megszólalni ? mesélte Feke Pál. ? Nem gondoltam a válogatás előtt én naiv, hogy ennyi és ilyen tehetség van. Volt számos meglepetés is, amikor azt gondolta volna az ember, hogy egy teljesen más hangkarakter hagyja el a száját az illetőnek. Mi egy lehetőséget adunk, a döntés a néző kezében van ? mondta Mező Misi.

Október 26-án vasárnap a Sztárban Sztár döntőjét követően a zsűriszoba vicces, olykor megható, néha pedig konfliktusokkal teli pillanatai kerülnek a tv2 képernyőjére. Ördög Nóra és Majka vezetésével megismerhetünk egy-két igazán különleges tehetséget, akik között talán ott van a Rising Star győztese is.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Sztárvasárnap a tv2-n | ZETApress

Szóljon hozzá!