ZETApress

hírportál

Mellesleg már dobogón

Sosem látott döntő lesz idén az X-Faktorban. Megdőlt a három évad óta tartó hiedelem, hogy csak férfi versenyző nyerhet. A december 14-15-i hétvégi fináléban ugyanis vagy két nő, vagy egy csapat és egy nő fog küzdeni a végső győzelemért. A 9. élő show-ban szombaton már csak négy produkció állt színpadra ? láttuk tegnap este az RTL Klubon.

A nézők szavazatai alapján az utolsó két helyen Krasznai Tünde, Geszti Péter mentoráltja és Csordás Ákos, Tóth Gabi mentoráltja végzett, így a vasárnapi adásban ők párbajoztak. A párbaj után Geszti Péter döntése értelmében Krasznai Tünde folytathatja a versenyt, míg Tóth Gabi Csordás Ákos mellett szavazott. Szikora Robi is Csordás Ákost juttatta tovább, Alföldi Róbert pedig Krasznai Tündét, s ezzel döntetlenre hozta az állást. A verseny szabályzata szerint Lilu (Kovalcsik Ildikó) kibontotta a borítékot, amiben Csordás Ákos neve volt. Mivel a nézők ráadták a legkevesebb szavazatot, a versenyt Krasznai Tünde folytathatja és újra színpadra áll majd az X-Faktor következő adásában.

December 14-én, szombaton 20 órakor kezdetét veszi az X-Faktor 2013 kétnapos fináléja ahol már a mentorok nem dönthetnek. A nézők szavazatai alapján egyikük már aznap este búcsúzik. Vasárnap 13:30-tól sok meglepetéssel és számtalan vendéggel várja a nézőket az X-Faktor Nap, míg a 20 órakor kezdődő fináléba került két tehetség közül kiderül, ki nyeri idén az X-Faktort. Az már biztos, hogy Csordás Ákos lett a legjobb férfi énekes.

A negyedik fordulóban Csordás Ákos által kiejtett, majd Bozsek Márk visszalépése miatt az ötödikbe visszahozott ByTheWay (Mellesleg) már biztosan dobogós, csak még nem tudni, hogy melyik fokra állhat. Nyerhet a csapat, de valljuk be, hogy az egy évig használható autó, lakás és egymillió forintos havi fix inkább egy személynek, mint egy négy fős csapatnak jó. Persze az autó és a lakás jó lehet a koncertekre járáshoz és a felkészüléshez, de az elmúlt hetek összezártsága után bizonyára mindenki saját otthonra vágyik, s mindenki az egymillióra hajt, nem csak a negyedére.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Dóra lett az Év hangja | ZETApress

Szóljon hozzá!