ZETApress

hírportál

Dóra lett az Év hangja

Danics Dóra nyerte az X-Faktor 2013-t ? láttuk tegnap késő este az RTL Klub képernyőjén. Újabb név került az X-Faktor magyarországi győzteseinek listájára: Danics Dóráé. Geszti Péter mentoráltja a ByTheWay-t győzte le a fináléban, akinek Szikora Róbert volt a mentora.

A végső fináléban a 25 év felettiek kategóriájában induló Danics Dóra, illetve a csapatok között induló ByTheWay lépett színpadra, hogy kiderüljön, ki nyeri a népszerű tehetségkutató idei évadát. Mindketten több produkcióval készültek: három egyéni és egy közös, duettprodukciót adtak elő.

Már az X-Faktor szombati adásában kiderült, hogy ? a három dobogós közül a nézők döntése alapján ? a vasárnapi fináléban Danics Dóra és a ByTheWay küzdhet meg a végső győzelemért. Természetesen a mindent eldöntő esti show előtt sem maradtak a nézők X-Faktor nélkül, mert tegnap már 13:30-kor elkezdődött az X-Faktor Nap, ahol minden kulisszatitokra fény derült. A több órás műsor keretében a mentorok és az énekesek felelevenítették az X-Faktor idei legemlékezetesebb pillanatait.

A műsor vendégei voltak a válogató adások legérdekesebb karakterei is, akik Adával együtt idézték fel az X-Faktor 4. évadának szívbemarkoló, megmosolyogtató, vagy épp könnyfakasztó pillanatait. A nézők ugyanakkor óráról órára bepillantást nyerhettek a finálé előkészületeibe. Kiderült, hogyan készültek a döntősök és a mentorok, valamint a nézők megismerkedhettek a döntősök felkészítő csapataival is.

Míg Csobot Adél a kulisszák mögött kapta mikrofonvégre az est főszereplőit, addig Ada az X-Faktor Nap stúdiójában várta a műsor vendégeit. A koradélután kezdődő öt és félórás show-t követően kezdődött az X-Faktor fináléja, amelyben a nézői szavazatok alapján végül Danics Dóra nevét hirdették ki győztesként a műsorvezetők, Lilu és Istenes Bence. Dórának először természetesen mentora, Geszti Péter gratulált, majd boldogan ölelte magához a családját is. A győzelem pillanataiban Dóra nem feledkezett meg a ByTheWay-ről sem, akik szintén gratuláltak a győztesnek.

2 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Karácsonyi leleplezés | ZETApress
  2. Elkezdődött az X?Faktor | ZETApress

Szóljon hozzá!