ZETApress

hírportál

Újabb séta a dinókkal

Április 2-a és 4-e között lesz látható hazánkban az elmúlt évek egyik leglátványosabb show-ja, a Séta a Dinoszauruszokkal ? írtuk meg két héttel ezelőtt.

A produkció a 2007-es ausztráliai premier után rögtön megkezdte diadalútját, a világon mindenhol teltházakkal fut, ami nem is csoda, hiszen nagyon kevés előadás tudta a szórakoztatást és az ismeretterjesztést ennyire tökéletesen párosítani ? ráadásul teszi mindezt életnagyságú, teljesen valósághű dinoszauruszokkal.

Budapest sem jelent kivételt a sikerszériában, az óriási érdeklődésre való tekintettel egy újabb előadást kellett betenni a programba! Örömmel jelentjük be, hogy április 4-én vasárnap, 19 órai kezdettel is megtekinthető lesz a Séta a Dinoszauruszokkal show a Budapest Sportarénában, így aki már nem kapott az eredetileg meghirdetett hat előadás valamelyikére jegyet, az a hetedikre újra megpróbálhatja ? írta a Live Nation.

A hat budapesti show többsége teltházas, ezért döntöttek úgy a szervezők, hogy kielégítve a felmerült igényeket még egy előadással örvendezteti meg az érdeklődőket. Azonban a kereslet jelenleg olyan nagy, hogy várhatóan az új előadás is teltházas lesz, ezért igencsak igyekeznie kell annak, aki szeretné élőben látni ezt a gigantikus produkciót, megismerve a dinoszauruszok világát.

A jegyek a 7. előadásra ma 10 órától már kaphatók a Ticket Expressben és az Eventim országos hálózatában, valamint az interneten keresztül. A belépők ? mint az eddigi előadásokra is ?, 4900 és 13.400 forint közötti áron, öt különböző árkategóriában vásárolhatók meg. További információk honlapjukon olvashatók.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Elsétáltak a dínók | ZETApress

Szóljon hozzá!