ZETApress

hírportál

Millenium 3 az Arénában

A javíthatatlanul öntörvényű Lisbeth Salander életveszélyes sérülésekkel kerül a kórházba, ám a hajtóvadászat, amit ellene indítottak, még nem ért véget ? láttuk tegnap este A kártyavár összedől (Luftslottet som sprängdes) című 147 perces színes, feliratos, svéd?dán?német thrillerben, a Cinema City Aréna Pláza 14-es termében.

Az előző részben megsérült lányra egy svéd titkosszolgálati kör befolyásos emberei vadásznak, akik tisztában vannak vele, hogy a lány bizonyítékokkal rendelkezik egy múltban elkövetett súlyos tettükről, ami ha napvilágot lát, az az egész politikai életre kihatással lehet. Rendőrök, titkos ügynökök, újságírók, közhivatalnokok válnak szövetségessé vagy halálos ellenséggé a küzdelemben, ahol könnyen elmosódhat a határ a igazság és a hazugság között.

Rendező: Daniel Alfredson, forgatókönyvíró: Jonas Frykberg és Ulf Ryberg, zeneszerző: Jacob Groth, operatőr: Peter Mokrosinski. Szereplők: Noomi Rapace (Lisbeth Salander), Michael Nyqvist (Mikael Blomkvis), Lena Endre (Erika Berger), Annika Hallin (Annika Giannini), Jacob Ericksson (Christer Malm), Sofia Ledarp (Malin Erikson). Bemutató mától Dolby Digital hangminőségben a Budapest Film forgalmazásában.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Művészi dohány | ZETApress

Szóljon hozzá!