ZETApress

hírportál

Szellem Feri, a határátlépő

A hazai premiert követően jövőre Erdélyben is bemutatják a Zimmer Feri 2. részét. Így nem pusztán az ország határain belül szórakozhat a közönség a Fikász család új kalandjain, hanem február 4-től a határon túli magyar rajongók is izgulhatnak azon, hogyan sikerül a nem mindennapi família legújabb vállalkozása.

Még soha nem volt példa arra, hogy egy magyar film hazai bemutatóját követően több határon túli moziban is premierre tűzzék azt. Tímár Péter legújabb filmjét azonban február 4-én hét magyarok lakta romániai városban is bemutatják.

A film producere, Kálomista Gábor büszke arra, hogy elsőként a Zimmer Feri 2 teszi meg ezt az óriási mérföldkőnek számító lépést. ? Régi álmom teljesül azzal, hogy nem csak alkalmanként egy-egy moziban, hanem Erdély-szerte eljut a magyarokhoz ez a film. Reméljük, hogy ezután az anyaországon kívül, a magyarlakta területeken is bemutatják a magyar alkotásokat ? mondta a producer.

A romániai forgalmazó szintén kiemelten kezeli a filmet, ugyanis a Forum Film Románia a Zimmer Feri 2 bemutatásával kíván ablakot nyitni a magyar filmiparra, és a kezdeményezés első állomásaként Erdélyben mutatják be a román nagyközönségnek a filmet.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Szellemes díszbemutató | ZETApress

Szóljon hozzá!