ZETApress

hírportál

Macskafogó a Corvin moziban

A sátán macskáját láthattuk ma délelőtt a Corvin moziban. A Macskafogó 2 ott folytatódik, ahol az előző film 1986-ban véget ért. Abban egy gépkutya segítségével az egerek megszelídítettek minden macskát. 21 év után kiderült, hogy akadnak a pafrikai dzsungel mélyén vadmacskák is, akik továbbra is békésen üldözik az egereket.

A pacifikálatlan környezetbe egy Stanley nevű újságíró-egér érkezik, akit elkapnak a vadászó macskák. Hősünk elárulja a civilizáció titkát. A törzs varázslója alvilági segítséget kér, akivel a vadmacskák elindulnak felszabadítani leigázott fajtatársaikat. Újra kitör a macska-egérharc, de Grabowski is résen van. Hogy ki nevet a végén, az a 85 perces filmből kiderül. Bemutató december 20-án a Budapest Film forgalmazásában.

tibi csoki és Macskafogó

Szombaton délelőtt 9 órára állami gondozott gyerekeket várnak a Puskin moziba, a Macskafogó 2-re. A gyerekek és a produkció sztárjai a vetítés előtt egy nagy csoki mozaikot raknak ki, amely a főszereplő Grabowski portréját formázza meg. Az alkotás 10 órára készül el, melyet a film levetítése követ. További információk honlapjukon olvashatók.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » A Szerzőké lett Arany Egér-díj

Szóljon hozzá!