ZETApress

hírportál

Fantom és szélmalom az Aranytízben

Szalai Klári festőművésznek idei utolsó kiállítása nyílt meg az Aranytíz Kultúrházban Körforgás címmel. Találó a címválasztás, hiszen a művésznő eddigi pályafutását az örök körforgás jellemzi. Festményei néhány héttel ezelőtt érkeztek haza Bécsből a Belváros azon falai közé, ahol előző tárlatát két éve tekinthették meg az érdeklődők.

Rendkívül színvonalas műsorral kedveskedett a látogatóknak évbúcsúztató kiállításán a művésznő. Két rendkívül tehetséges előadóművészt ismerhettek meg a jelenlévők Fritz Éva és Budai Márton Zoltán személyében, akik hátborzongató duettel: az Operaház fantomjának betétdalával örvendeztették meg a közönséget, majd továbbszőve a zene világának szőnyegét, előadták a Drakula című musical Éjfél elmúlt már című dalát. Műsorukat a Szélmalom című örökzöld dallal zárták.

A kiállítást ? mint néhány napja jeleztük ? Rádi Károly, az eReSz Galéria tulajdonosa nyitotta meg, röviden összefoglalva a kiállító művésznő hároméves munkásságát. A jelenlévők között több festőművésszel is találkozhattunk, a barátok: L. Kulcsár Erzsébet és Jakobi Anna Mária is eljöttek köszönteni pályatársukat. A körforgás itt is megmutatkozott, hiszen Jakobi Anna Máriának a napokban zárult az Aranytíz Kultúrházban november 04-én megnyitott kiállítása, L. Kulcsár Erzsébet pedig 2018. év első kiállítói között január 13-ától látható kiállításával kedveskedik az Aranytíz Kultúrház közönségének. Szalai Klári képeivel mindenkinek békés ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánunk!

Szóljon hozzá!