ZETApress

hírportál

Budapest Music Expo sokadszor

Zene és minden, ami mögötte van. Október 3-5-e között kilencedik alkalommal rendezik meg a Budapesti SYMA Csarnokban a korábban Hangfoglalás néven híressé vált nemzetközi audiovizuális és zenei kiállítást, mely Középkelet-Európa legjelentősebb hangtechnikai és zenei eseményévé nőtte ki magát az elmúlt évek során ? tudtuk meg a Symbol Budapest-beli sajtótájékoztatón.

A Budapest Music Expo idén is egy magával ragadó, új művészeti dimenzióba vár mindenkit ahol a zene összeköt, a kreativitásnak pedig csak a képzelet szab határt. Miért is egyedülálló esemény a Budapest Music Expo? ? A HANOSZ ? Hangszeresek Országos Szövetsége által rendezett kiállítás a zenekedvelők minden rétegének programlehetőségeket nyújt: a látogatóknak páratlanul sokszínű zenei programban, koncertekben, közönségtalálkozókban, dedikálásokban lehet részük, személyesen is találkozhatnak kedvenc előadóikkal, művészeikkel.

A vendégek több mint tízezer zenei világmárkát, hangszert, hang-, fény-, színpad és stúdiótechnikai eszközt ismerhetnek meg testközelből, ezeket kipróbálhatják, összehasonlíthatják egymással. A hivatásos zenészek, hangtechnikai szakemberek számára a program kitűnő lehetőséget nyújt kapcsolatok építésre, ápolására, tájékozódhatnak a legújabb világtrendekről, tendenciákról, a kiállítás egy csendes, elkülönített területén előadásokat hallhatnak a szakma legjelesebb hazai képviselőitől.

A hagyományok szerint sor kerül a HANOSZ Öröm a zene szakmai díjátadójára is, amelyen a hazai zenei élet legkiválóbb szakembereit díjazzák. A kiállítás programja természetesen a családosokról, és a gyermekekről sem feledkezik meg: a Zenei Csodaország varázslatos vizuális és zenei élményt kínál a legkisebbeknek, részt vehetnek zenetréningeken, zeneovin, szabadon ismerkedhetnek meg, próbálhatják ki a legkülönfélébb hangszereket. A média képviselőit számtalan aktuális, népszerű téma és tartalom, a zenei és a színpadi élet meghatározó karakterei várják, egy egyedülálló audiovizuális környezetben. A kiállítás ingyenes! Hangolódjunk rá együtt!

Szóljon hozzá!