ZETApress

hírportál

Csupa Nő Kőbányán

Pimasz úrTegnaptól vasárnapig Csupa Nő vár a kőbányai Vásárvárosban.: megnyitotta kapuit a Csupa Nő kiállítás és vásár a Hungexpón! A négy napos esemény kiemelt médiapartnere és névadó szponzora a tv2. Szeptember 5-e és 8-a között a HG Mediával karöltve Csupa Nő címmel különleges kiállítást és vásárt szerveztek nem csak nőknek.

A Csupa Nő ? Vásár és figyelem csak neked! elnevezésű tematikus programsorozat célja, hogy mindazt a figyelmet és törődést elérhetővé tegye a hölgyek számára, amely segítséget nyújt úrrá lenni a mindennapok nehézségein. A programsorozatot a nők életét érintő hét fő téma köré szervezik, mintegy tízezer négyzetméteren, közel 300 kiállítóval. Minden szekció egyedi hangulattal bír, ahol személyes kapcsolat alakulhat ki a látogatók és a kiállítók között. A FEM3, a tv2-csoport női kábelcsatornája külön standdal várja az érdeklődőket, melyet újonnan induló fashion reality műsorának szentel: a hölgyeket a helyszínen sminkes és fodrász szépíti meg.

A vásár hét területe ? ahogy már májusban jeleztük ?, a tv2 hét sztárjának vezetésével fogadja a látogatókat. A testi és lelki megújulásról Tatár Csilla osztja meg gondolatait, az egészséges életmód témában Dr. Várkonyi Andrea orvos ad tanácsokat. A lakberendezéssel kapcsolatos praktikákat Andor Évától tudhatjuk meg, gasztronómiai témákban pedig Demcsák Zsuzsát lehet kérdezni. A család és a nő összhangjáról, harmóniájáról Gombos Edina mondja el tapasztalatait, a női lélek és női titkok felelőse pedig Joshi Bharat. A pasi- és gyerekmegőrzőben Papp Gergő ? Pimasz Úr, aki most nem Ottalszik ? várja a kiállításra érkező hölgyek kísérőit.

Szóljon hozzá!