ZETApress

hírportál

Szeress most! ? a stúdióban

A kiválasztás ? 1

Nemrég kezdték megismételni a Szeress most! ? című sorozatot az RTL Klubon. A 2003. nyarán indult sorozat 33-ik részében magam is játszottam. A casting egy ?03-as október végi hétvégén zajlott a Barátok közt akkor még rákospalotai stúdiójában.

Másfélszázan várakoztunk a stúdió folyosóján szombat délelőtt. Egyenként léptünk be a helyiségbe, ahol Tombor Zsuzsa várt ránk. Érthetően be kellett neki mutatkoznunk, s pár mondatot kellett mondani magunkról. Volt, akit már a neve elhangzása után kiküldött, másokat továbbhallgatott. Én is az utóbbiak közé tartoztam. Mivel látott bennem fantáziát, átadta az alábbi szöveget. Estig kellett bemagolnom, majd a férfi szövegét Zsuzsa női szövegére válaszolva a videó kamera előtt elolvasnom.

Kérsz egy csésze teát? ? kérdezte a nő, amikor beléptem a szobába.

Köszönöm, de a koffein nélkül is alaposan fel vagyok spannolva. Nem is ülök le, csak egy pillanatra ugrottam fel.

Történt valami?

Csupa jó. Találkoztam a volt férjeddel, és egészen kellemesen meglepődtem.

Mit mondott?

Semmit, de azt olyan elegánsan mondta? Hiába, egy úriember tud veszíteni.

Igazán?

Egészen megváltozott. Most először nem gorombáskodott, mióta megismertem. Inkább úgy látszott, békülni akar.

Valóban?

De nem azért jöttem ám, hogy a volt férjedről beszélgessünk.

Ezt mindjárt gondoltam.

Akkor most a tárgyra térek. Azt szeretném veled megbeszélni, hogy mikor indulunk az Adriára.

Adriára? ? kérdezte a nő zavartan.

Igen oda. Erről egyébként már korábban beszélgettünk. Lehet, hogy elfelejtetted?

Nem, csak nem értem, hogy minek kell annyira sietni?

Sietni? Így is le kell mennünk egészen délre, hogy lássunk egy kis napfényt. Most el tudok szabadulni egy hétre, és ha igent mondasz, már holnap, vagy holnapután indulhatunk.

Ez azért nem annyira egyszerű.

Jó, én tudom, hogy most neked is furcsa, hogy hirtelen felbukkanok, és el akarlak csalni a vízhez, de gondolj arra, hogy mi is lehetünk egyszer őrültek ? mondtam rábeszélően.

A dolog ennél azért most valamivel bonyolultabb.

Hogy érted ezt? ? kérdeztem döbbenten.

Úgy, hogy én most semmiképp nem tudok veled elutazni.

Hát akkor azt hiszem, mégis jobb lesz, ha leülök ? mondtam kényszeredett mosollyal. Mint látható, a szöveg szinte minden mondatát másként kellett hangsúlyoznom.

Este mintegy tízen állhattunk kamera elé, míg a további húsz kiválasztottat másnapra rendelte vissza Zsuzsa. Mint később megtudtam, vasárnap újabb kétszáz jelentkező akadt, s a felvételek után őket is meg kellett hallgatnia. Közülük 56 főt választott ki videózásra. A felvételeket aztán a rendező nézte végig, s ez alapján hívta be valamelyik szereplőt. Nekem ?03. december 9-én, kedden délben jött a megkeresés. Még aznap aláírtuk a szerződést, megvolt a ruhapróba, s megkaptam a szöveget is. Szerepemet a következő hét szerdájára kellett megtanulnom. A forgatásról holnap számolok be.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Szeress most! ? a temetőben

Szóljon hozzá!