ZETApress

hírportál

Kedvenc patikám 2018

Dr. Mikola BálintA Magángyógyszerészek Országos Szövetsége a Roche Magyarország Kft. támogatásával 8. alkalommal tette közzé felhívását a Kedvenc patikám-cím elnyerésére ? tudtuk meg a belvárosi Aria Hotel legfelső emeletén.

A sajtótájékoztató résztvevői dr. Mikola Bálint, Magángyógyszerészek Országos Szövetsége elnöke és dr. Samu Antal, a Magángyógyszerészek Országos Szövetsége elnökségi tagja, a kampány szakmai bizottságának tagjai, valamint dr. Hodossy Lajos, Roche Magyarország Kft. és az eseményt moderáló Torjai Gábor, Nero Solution Kft. voltak.

Megtudtuk, hogy idén is a kampány legfontosabb célja a betegek patikai szolgáltatásokkal való elégedettségének felmérése. Felhívni ismételten a patikai munkára és a szolgáltatást igénybe vevő betegek érdekeire a figyelmet, illetve a feleket egymáshoz közelebb hozni minőségi fejlesztések által, amely az elégedettséget befolyásoló tényezők ismerete nélkül nem lehetséges.

A szavazatokért versenybe szállhat az ország bármely területéről minden aktív patika, gyógyszertár, melyekre szavazni idekattintva, illetve a médiában található kérdőívek kitöltésével és beküldésével lehet. A kampány szeptember 30-án vasárnapig tart, a szavazatokat aznap még le lehet adni. A szavazás anonim módon történik, így a résztvevőknek semmilyen személyes adatot nem kell közölniük.

Új patika adatbázisban történő rögzítésére lehetőség van a weboldalon keresztül. A szavazatokat a médiában, illetve a patikákban is megtalálható szórólapokon keresztül, postai úton is leadhatják az érdeklődők. A résztvevő patikák saját népszerűsítési kampányokat folytathatnak személyes megkeresések és közösségi lehetőség felhasználásával egyaránt a lehető legnagyobb ismertség elérése érdekében. A Kedvenc patikám-cím átadójára október 11-14-én a Magángyógyszerészek Országos Szövetsége balatonalmádi XXVIII. Országos Kongresszusán kerül sor.

Szóljon hozzá!