ZETApress

hírportál

A Sanatmetal gyermekrajz-pályázata

WIWE-figuraMég sokáig együtt! címmel országos rajzpályázatot hirdet alsó tagozatosok számára az egri Sanatmetal Kft, a WIWE mobil EKG gyártója. A szívdiagnosztikai eszköz dínós tévé- és online-spotjának központi üzenete a család, szeretet, gondoskodás, hosszú távú biztonság.

A fenti témakörökben várják december 5-e és 20-a között az ifjú művészek alkotásait, jelentős nyereményekkel ? tudatta Csörghe Ádám marketing menedzser. Az egri Sanatmetal Kft. november 15-én indította a rajzpályázat alapjául szolgáló tévé- és online-kampányát szívdiagnosztikai okos-eszközének népszerűsítésére. Erről idekattintva olvashatunk. A stroke és a hirtelen szívmegállás kockázatának szűrésére szolgáló WIWE mobil EKG elsődleges célja a megelőzés és egészségmegőrzés, hogy szeretteink egészségéről hosszú távon gondoskodhassunk. Ennek jegyében a kampány főszereplője, a kicsi dínó, korosodó apukájának a WIWE-ot ajánlja, amikor a papa a szívére panaszkodik.

A pályázatot alsó tagozatos tanulók számára hirdetik december 5-e és 20-a között, melyre osztályonként egy-egy rajzot várnak. A pályázat feltételeiről és részleteiről idekattintva tájékozódhatnak, illetve a WIWE Hungary Facebook-oldalán is nyomon követhetik a pályázat állását. Sőt, Facebookon közönségszavazattal is kiválaszthatnak egy egyéni alkotást a szakmai zsűri döntései mellett. A fődíj ötvenezer forint a nyertes osztály számára, illetve a tanári kar egy WIWE készüléket kap ajándékba, hogy rendszeresen ellenőrizhessék szívük egészségét. Az eredményhirdetésre 2018. január 15-én hétfőn kerül sor.

Szóljon hozzá!