ZETApress

hírportál

Bababarátok Újbudán

Születés vízbenMa délután 14 órakor Bababarát kórház ? bababarát szülészet címmel a Szent Imre Egyetemi Oktatókórház bemutatta Szülészetét az A-épület II. emeletén. Ez az osztály azon kevesek közé tartozik, amely a szülészet teljes tárházát felsorakoztatja a palettáján, a legkomplikáltabb szülések ellátásától egészen a vízben szülésig.

Nem csak egy szűk réteg igényét, hanem minden kismama kívánságát ? például a császármetszések utáni spontán szülések, epidurálás, stb. ? szakmailag és emberileg tudja teljesíteni ? hangzott el a sajtótájékoztatón. A szülés intimitásához a kórház felszereltsége és az egyágyas szülőszobák megteremtik a megfelelő körülményeket.

A megújult szülésfelkészítő tanfolyam széles körben tájékoztatja a hozzájuk forduló kismamákat az osztályukon folyó szakmai munkáról, a választható lehetőségekről, a szakmai felkészültségünkről és minden kérdésüket készséggel és mindenki számára érthetően megválaszolják. Szülészetük így kész mindazon kismamák ellátására, akik nem csak a háborítatlan szülés hívei, hanem elfogadják a felkínált egyéb segítségéket, de minden esetben céljuk az egészséges újszülött és a szülők megelégedettsége.

A Tétényi Úti Kórház Szülészete olyan osztály, ahol országos szinten a legkevesebb a császármetszések száma. Az országos adat 33%, míg a Szent Imre Egyetemi Oktatókórház Szülészetén csak 23,4%. Sokan választják őket többek között azért is, mert náluk a korábbi császármetszést követően a hüvelyi szülést tudják választani.

Szóljon hozzá!