ZETApress

hírportál

Agysebészet rózsafüzérrel

Dr. Csókay AndrásA Józsefvárosi Galéria ismét folytatja 2014 évben is a Józsefvárosi Szabadegyetem rendezvénysorozatát. A szabadegyetem célja az ismeretterjesztés mellett betekintést kínálni a legkülönfélébb diszciplínák világába ? tudtuk meg Vörös Éva PR menedzsertől. Belépés díjtalan!

Egy átfogóbb világkép kialakításában kívánunk segítséget nyújtani. Igyekszünk alkalmazkodni a jelenkor új ismereteihez és a hallgatóság igényeihez. A programok színvonalát tudományosan magasan minősített szakemberek garantálják. Az előadások nyilvánosak és ingyenesek, minden érdeklődőt szeretettel várunk. A január 9-i előadó Dr. Csókay András nemzetközi hírű idegsebész, a Magyar Köztársaság Érdemrend Középkereszt polgári tagozatának birtokosa lesz csütörtök délután 15 órától a József körút 70-ben.

A nemzetközi hírű idegsebész hittel teli meggyőződése, hogy az Istennel való szoros kapcsolat elsősorban a Vele folytatott beszélgetésben, vagyis az imádságban valósul meg. Kreativitásunk egyik alappillére is az imádság, a másik a tanulás és a tapasztalás. A spiritualitás ? benne az imádság ? fejleszti kreativitásunkat. Ha valaki képes alkotni, tele van ötletekkel, az hatalmas boldogság, még akkor is, ha természetesen sok szenvedéssel jár együtt. Csókay András idegsebész erről szóló tapasztalatait osztja meg a hallgatósággal. A nemzetközi hírű idegsebész egyetért Teréz anyával, nem az a csoda, hogy végezzük a munkánkat, hanem hogy örömmel tesszük!

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Áramszünet az előadáson | ZETApress

Szóljon hozzá!