ZETApress

hírportál

Állandó szolgálatban

Gépkocsit adományozott a Környei Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesületnek a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. Az autó a klasszikus polgárőri közbiztonsági feladatok, a járőrözés, illetve a tűzesetek során felmerülő műszaki mentési feladatok gyors ellátásában segíti majd az egyesület munkatársait és önkénteseit.

A karácsonyi ajándékba adott autót a Bridgestone a tatabányai gyárában gyártott új, téli abroncsokkal is felszerelte ? tudatta Piskóti Attila és Tölgyi Krisztina, Premier Next Communications. Az 1-2. és 4. fotón az adományként átadott autó, míg a 3. fotón balról Topolcsik Melinda, a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. ügyvezető igazgatója, Bene Zsolt, a Környei Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnök, valamint Beke László, Környe polgármestere látható.

A Környei Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai állandóan szolgálatban és mozgásban vannak. Az egyesület tagjai és önkéntesei ugyanis nemcsak Környén, de a külterületeken ? Környebányán, Szentgyörgypusztán, Irtáspusztán, Tagyospusztán, a Homokdűlőben, Öreghegyen és Fácánkertben ? élők élet- és vagyonvédelmében is nélkülözhetetlen feladatokat látnak el. Az egyesület 38 munkatársa és gépjárműveik a klasszikus közbiztonsági teendők mellett katasztrófavédelmi, tűzoltási és műszaki mentési feladatokat is végeznek, egyik legfontosabb eszközük a gépkocsi.

? Környe és a környeiek támogatása kiemelten fontos számunkra, hiszen vállalatunk itt működik, munkatársaink közül pedig sokan itt élnek családjukkal együtt. Örömmel támogatjuk ezért a Környei Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület tevékenységét, hiszen a szervezet tagjai mindannyiunk biztonságáról gondoskodnak nap, mint nap ? mondta Topolcsik Melinda, a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. ügyvezető igazgatója. ? Bízunk benne, hogy ezzel a gépkocsival mi is hozzájárulhatunk az egyesület nélkülözhetetlen munkájának gördülékenyebbé tételéhez! ? tette hozzá az igazgató.

? A környeiek élet- és vagyonvédelme kiemelt prioritás az önkormányzat számára, ezért minden olyan felajánlást és segítséget örömmel fogadunk, amely ezt a célt szolgálja ? mondta Beke László, Környe polgármestere. ? A Bridgestone Tatabánya Termelő Kft-től kapott gépkocsival a Környén és a külterületein élő több mint 4600 ember mindennapjait tehetjük biztonságosabbá, ami egyébként is igen hangsúlyos, de ilyenkor, a karácsonyi és téli időszakban különösen jelentős feladat számunkra ? fogalmazott a polgármester a tegnapi átadó ünnepségen, a környei Közösségi és Tájházban.

Máshol is abroncsokkal segíti a közösségeket a Bridgestone

Társadalmi felelősségvállalási tevékenysége részeként a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. rendszeresen támogat termékeivel, illetve anyagiakkal is különböző köz- és társadalmi feladatokat ellátó szervezeteket és intézményeket. Az Ökumenikus Segélyszervezet múlt szerdai budai megajándékozásáról idekattintva olvashatunk. A vállalat már évek óta segíti abroncsokkal az autópályákon és főutak mentén szolgálatot teljesítő mentőmotorosokat, a közelmúltban pedig a tatabányai tűzoltóság gépjárműveire biztosított új gumikat. A cég nyáron a Semmelweis Egyetem vérszálló flottájának autóira, a múlt héten pedig az Ökumenikus Segélyszervezet gépjárműveire adományozott új abroncsokat.

Szóljon hozzá!