ZETApress

hírportál

Grimwood angyala

Elátkozott angyalVelence, 1409. Hó és hideg félhomály borítja be a várost, és a befagyott kanálisokon ezernyi szellem kísért az árnyak közül? Velence továbbra is sötét erők mozgatta hatalmi játszmák színtere: kegyetlen gyilkosságok, hátborzongató jóslatok, mérhetetlen gonoszság, boszorkányság, alvilági szörnyetegek, titkos alkuk, ármány és szerelem tarkítják mindennapjait.

A trilógia befejező részében a Lady Giulietta fiát ért erőszakos támadás hírére Tycho feladja új, boldog életét, és visszatér az udvar aljas intrikái közé. Giulietta kedvéért akár a világ végére is elmenne, csak hogy megtalálja a támadókat. Ám eközben Velence lassan a polgárháború küszöbére sodródik?

Vajon eléri-e a célját a velejéig romlott Alonzo herceg Jon Courtenay Grimwood: Elátkozott angyal című regényében? Vagy ellenfelének, Alexának sikerül meghiúsítania a terveit? Tetteti-e az őrültséget Együgyű Marco? És vajon hogyan alakul Lady Giulietta sorsa? A félig angyal, félig démon Tycho, vagy a visszatérő Frederick herceg, Zsigmond császár törvénytelen fia nyeri el a lány kezét és vele Velencét? ? Amikor az akaratok egymásnak feszülnek, egy végső, mindent eldöntő, véres hadjáratban dől el a város sorsa a Jaffa Kiadó legújabb könyvében. Kérdés, hogy hőseink túlélik-e ezt a háborút?

Szóljon hozzá!