ZETApress

hírportál

Razzia

Rendőrautók zárták le a hírhedt fővárosi kocsisort. A lányokra vadászó kuncsaftokat sorra igazoltatták. Felírták nevüket, lakcímüket, munkahelyüket. Családi állapotukról is kifaggatták őket, s zömük bizony családos volt. Feleségük nem is sejtette, hogy pénzszerző elfoglaltság helyett a már korábban megkeresett ezreseket hozták ide, hogy a bőr alá dugdossák.

Jövetelük valódi célját egyikük sem ismerte el. Mindannyian véletlenül jártak erre, nem is hallottak a rosszlányokról. A náluk lévő sok-sok pénz is benzinre kellett. S különben is tisztességes családapák valamennyien, hogy meri őket bárki is zaklatni?!

Rendőréket nem hatotta meg a mese. A teljes név és címlistát elküldték az MTI-nek, s másnap a napilapok lehozták, kik vették igénybe az éjszaka a kéjnők szolgálatait Az újságokból egy-egy tiszteletpéldányt az otthon mit sem sejtő feleségeknek is eljuttattak. Hadd tudják meg mivel foglalkozik éjszaka az uracskájuk! Otthon aztán ki is tört a családi botrány mindenütt Vitatkozni nem lehetett, ott volt a hivatalos bizonyíték. A szerencsétlenebbekről fotó is készült, hiszen a rend őrei az örömtanyákat is meglátogatták, s személyiségi jog ide vagy oda, az intim helyzetekben lévő komoly családapákat is lefényképezték, nem épp a legelőnyösebb oldalukról.

Napokon át ismétlődött az akció, s egyre kevesebb úr merte igénybe venni a lányok szolgálatait Egy hét után aztán el is maradoztak, így a lányok munkanélkülivé váltak Az akciót nem kellett már tovább folytatni. Meg különben is felébredtem.

Álmodtam az egészet. Az alapot egy hír szolgáltatta. A fővárosi VIII. kerületi lakosok és polgármesterük panaszkodott a kerületükben zajló erkölcstelen állapotokról. Megoldást senki sem tud. Az én álmom is megvalósíthatatlan, hisz az emberek személyiségi jogait sértené. Elvégre ma még mindenki úgy csalja meg a feleségét, ahogy akarja, arra költi a kosztpénzt, amire nem szégyelli. A nyilvános kipellengérezéssel bizonyára egy csapással megszűnne az örömlányok forgalma, kuncsaftkörük azon nyomban eltűnne. Csak épp a jogszabályok tiltják a megvalósítását. Lehet, hogy sokan csak azért járnának ezek után oda, hogy másnap az őket leleplező újságokból tiszteletpéldányhoz jussanak? Egyesek talán még dicsekednének is vele!

Szóljon hozzá!