ZETApress

hírportál

Elhunyt Paizs József

Tegnap elhunyt az 56 éves Paizs József, Szigetvár polgármestere és a Baranya megyei 7. számú választási körzet MSZP-s országgyűlési képviselője. ? Fájdalommal és megrendüléssel értesültem Paizs József halálának híréről, tiszta szívemből osztozom a család gyászában ? írta a kormányfő a halálhír hallatán.

Paizs József egyszerre volt országgyűlési képviselő, polgármester, de ami ennél sokkal fontosabb, férj és apa. Felesége és két gyermeke fájdalmában osztozunk.Paizs József 1990 óta szolgálta közösségét polgármesterként, előbb Patapoklosit, majd Szigetvárt. 2006-ban saját erejéből, egyéni választókerületben megmérettetve magát került be az országgyűlésbe.

Mind helyi, mind országos szinten megalkuvást nem tűrő munkabírás és elszántság jellemezte. Ugyanezzel a hozzáállással dolgozott a Baranya Megyei Közgyűlésben és az Országgyűlés Mezőgazdasági bizottságában. Parlamenti munkája során nem felejtette el, hogy honnan indult, mindig szem előtt tartotta azok érdekét, akiktől mandátumát nyerte.

A gyászoló családnak vigaszt és megnyugvást kívánok ezekben a nehéz órákban. Mély együttérzéssel: Bajnai Gordon, a Magyar Köztársaság miniszterelnöke ? fejeződik be a levél. A Baranya megyei szocialisták Toller László és Tasnádi Péter után már a harmadik képviselőjüket veszítették el ebben a ciklusban. Gyászolnak Somogy megyében is. A barcsi Kuzma László (Fidesz-KDNP) január 20-án hunyt el.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Újra él a Ház | ZETApress

Szóljon hozzá!