ZETApress

hírportál

Játéknet az Ország Boltja

Az ország boltosaiAz Ország Boltja megtisztelő címet idén a Játéknet Webáruház nyerte el, mely 2005-ben indult családi vállalkozásként, mára pedig az ország egyik legnagyobb játék webáruházává nőtte ki magát. Abban is első, hogy sikerült dupláznia a verseny történelmében, hiszen 2014-ben is elnyerte már az Ország Boltja címet.

Az Árukereső.hu 2011 óta minden évben megrendezi az Ország Boltja versenyt, amelyen hazánk webáruházai mérkőzhetnek meg egymással. A verseny történelmében az idei év volt az első, amikor a résztvevők száma meghaladta az ezret, egész pontosan 1084-en szálltak versenybe a kategória díjakért és Az Ország Boltja fődíjért. A webáruházak megmérettetése, mint minden évben, tegnap is látványos, a ’20-as évek hangulatát idéző díjátadó gálával zárult, amelyen kihirdették a 2017-es Ország Boltja verseny díjazottjait.

Az Árukereső.hu idén 7. alkalommal szervezte meg Magyarország legnagyobb internetes kereskedelmi versengését, az Ország Boltja versenyt. A főszervező Árukereső.hu fontosnak tartja bemutatni, hogy mely webshopok nyújtanak kiemelkedő szolgáltatást a fogyasztók számára és melyek a legnépszerűbbek. Ennek szellemében született meg az Ország Boltja verseny. Az idei évben a jelentkezők két új kategóriában is indulhattak (Mobilkommunikáció és Webpláza), így ezúttal összesen 37 díj került kiosztásra: 19 népszerűségi díj, 17 minőségi díj, valamint a legjobb webáruháznak járó Ország Boltja fődíj.

A megmérettetés a tavalyi évekhez hasonlóan idén is nagyszabású ünnepséggel zárult, amelyre a szakma és a közélet ismert szereplői, hírességei is meghívást kaptak. A gálán a résztvevőket az 1920-as évek izgalmas, vad és dekadens világát megidéző hangulat fogadta. A díjátadó helyszínéül idén a Várkert Bazár szolgált, a műsorvezető pedig Harsányi Levente volt. Az Ország Boltja gálaest színvonalát színesen összeállított műsor emelte. Elsőként Csobot Adél lépett a színpadra, hogy elénekeljen egy a témához illő swinget, a Back it up-ot. A nyitóprodukció látványáért rúdtáncosnők és táncos fiúk feleltek. Ezt követte egy Lindy hop táncprodukció, a műsort pedig az Orfeum revüje zárta.

A kategória díjak egy részét az online piacon meghatározó szerepet betöltő cégek képviselői adták át, más részét pedig olyan közszereplők, akik az egyes kategóriák tematikájához köthetőek. Így került a választás többek között Zsidró Tamásra, aki a Divat és ruházat kategória nyertesének nyújtotta át a díjat. Czollner Gyula az Autó-motor, Szekeres Nóra a Baba-mama, Buday Péter pedig az Élelmiszer kategória első helyezettjének díját adta át. Béres Alexandra a Sport és fitnesz, míg Görög Zita a Szépségápolás és egészség kategória díjátadói voltak.

Az Árukeresőről

Az Árukereső.hu Magyarország piacvezető ár-összehasonlító oldala és online vásárlási kalauza amely 2004 óta több millió vásárlásban segítette a felhasználókat és a boltokat. Látogatói több mint 2700 webáruház 9,4 millió terméke között válogathatnak egy felületen. Küldetése, hogy egy helyen gyűjtse össze és könnyen összehasonlíthatóvá tegye a webáruházakban kínált cikkeket és ezek árait. A vásárlók így a számukra legfontosabb szempontok alapján, kényelmesen és gyorsan választhatják ki a számukra legkedvezőbb ajánlatokat. Az Árukereső.hu célja, hogy a szolgáltatások folyamatos fejlesztésével, illetve kiegészítő szolgáltatások révén fokozza a vásárlási élményt és megkönnyítse a döntéshozatalt, ezzel népszerűsítve a gazdaságos és környezetbarát internetes vásárlást.

Szóljon hozzá!