ZETApress

hírportál

Sportoljunk Honorral!

Elegáns és sportban erős a Honor Watch Magic. A trendi óra lenyűgöző tudással és HD kijelzővel érkezik, egy hétre elegendő akkukapacitással és szívritmus figyeléssel a nap 24 órájában ? tudatta Szűcs Péter, az AHA Produkció Kft. vezető tanácsadója.

A vezető okos-telefon e-brand, a Honor bemutatta legújabb okos-óráját. A Honor Watch Magic egyszerre elegáns és sokoldalú, hogy a vásárlóknak ne kelljen dönteniük az ellenállhatatlan stílus és a kiváló sporteszköz között. Az új Honor Watch Magic nagy-felbontású érintő-képernyővel, egy hétre elegendő akkukapacitással, 50 méterig vízálló kivitellel, 24 órás pulzusméréssel és rendkívül pontos GPS-rendszerrel érkezik, becsempészve a stílust és a funkcionalitást a hétköznapokba.

Rendkívüli tartósság, elegáns dizájn

Az egyszerű hétköznapoktól az előkelő eseményekig a Honor Watch Magic stílusos kiegészítőként minden alkalomhoz és minden öltözethez illik. Az új okos-óra sorozat két színben: láva-fekete és holdfény ezüst árnyalatú órafejekkel érhető el, amelyek speciális 316L rozsdamentes acélból készültek. A szíj a láva-fekete verzió esetében tartós szilikonból, a holdfény ezüst változatnál pedig olasz tehénbőrből és szilikon részekből áll.

A divatos Honor Watch okos-órák 32,5 grammjukkal és 9,8 mm-es vastagságukkal a piac legkönnyebb és legvékonyabb okos-órájának számítanak. A karcálló kerámia felület egy speciális eljárással a rozsdamentes acélnál hatszor ellenállóbb, ezzel biztosítva a tartósságot a hosszú távú használatra. Az óraszíj kifinomult, kétoldalas izzadásbiztos kialakításával a kényelem és a stílus tökéletes ötvözete. A Honor Watch Magic praktikus, kecses megjelenésének hála tökéletes partner a munkahelyen, az edzőteremben és társasági összejöveteleken, partikon egyaránt.

Kompromisszumok nélküli, erőteljes teljesítmény

A Honor Watch Magic a teljesítményen nyugvó, sokoldalú funkcionalitást biztosít. Nagy-felbontású, könnyen használható érintő-képernyővel rendelkezik: az 1,2 hüvelykes AMOLED kijelző 390 x 390 pixeles felbontása 326 PPI-t jelent, a fényerő pedig vakító napfényben is kiváló felhasználói élményt nyújt. Az iparág első kettős lapkakészlet-architektúrájának és a hosszú élettartamú akkumulátornak köszönhetően a Honor Watch Magic rendkívül energiatakarékos: egyetlen töltés 7 napos használati időt biztosít, emellett egy teljes napig használható, mindössze 10 percnyi töltést követően.

A Honor Watch Magic számos szabadtéri és beltéri tevékenységhez használható, beleértve a hegymászást, a futást, a kerékpározást és az úszást. A készülék legfeljebb 50 méter mélységig vízálló, valamint képes mérni, hogy úszás közben hány karcsapást végzünk, úszásfajtától függetlenül. Az okos-óra megbízható edzőtárs, amely pontos nyomkövetést végez az edzésgyakorlatról, majd elemzést készít és ajánlásokat tesz a sporttevékenység hatékonyságának fejlesztéshez.

Az új okos-óra támogatja a három fő GPS nyomkövető-rendszert (GPS, GLONASS, GALIEO). Sűrű erdőkben és városi területeken is garantált a kényelmes, pontos helymeghatározás ? ami különösen hasznos a futó- és kerékpáros utak nyomon követéséhez. Emellett a MagicUI, illetve az EMUI 9.1, vagy újabb rendszeren futó Honor és Huawei készülékek számára elérhetővé válnak a SmartCare szolgáltatás funkciói is. Az óra ezen keresztül értesítéseket küld a közelgő szállodai foglalásokról és repülési információkról is.

Egészségfigyelés a nap 24 órájában

A fitnesz szolgáltatások és a mindennapi használat mellett a Honor Watch Magic pontos, 24 órás szívritmus-figyelést végez, hogy nyomon követhető legyen az egészségi állapot, függetlenül attól, hogy a felhasználó épp fut, vagy alszik. A rendkívüli pontosságú PPG érzékelővel és AI algoritmussal felszerelt HUAWEI TruSeen? 3.0 technológia valós időben ad pontos értékelést a pulzusszámról, hogy viselője mindig hozza formáját.

A Honor Watch Magic további úttörő egészségfigyelő technológiákkal is fel van szerelve. A Harvardi Orvostudományi Intézetben működő CBD által tanúsított TruSleep? technológia a lélegzési minták és alvási szokások elemzésével hozzájárul a pihentető, nyugodt alvás megteremtéséhez. A TruRelax?, amely a HUAWEI és a Kínai Tudományos Akadémia Pszichológiai Intézet közös fejlesztése, valós időben figyeli a vérnyomást a szívfrekvencia-változékonyság (HRV) adatainak kiértékelésével.

A Honor Watch Magic láva-fekete verziója mától érhető el Magyarországon az Extreme Digital és az eMAG kínálatában, az Euronicshoz és a Media Markt-hoz pedig várhatóan február első felében érkezik. A holdfény ezüst változat szintén február első felétől lesz elérhető a felsorolt kiskereskedelmi partnereknél. A láva-fekete verzió javasolt bruttó fogyasztói ára 57.990 forint szilikon szíjjal, a holdfény ezüst verzióé a külső felületén olasz tehénbőr borítású szilikon szíjjal pedig 64.990 forint. A készülék nem orvosi eszköz.

A Honorról

A Honor a Huawei Csoporthoz tartozó vezető okos-telefon e-brand. A márka 2014-ben debütált Kínában, Magyarországra pedig 2014 végén érkezett, ma pedig már 74 országban van jelen. A Honor szlogenje: My World, Az én világom értelmében a brandet arra teremtették, hogy a digitális bennszülöttek igényeinek megfelelő, internetre optimalizált termékekkel első osztályú felhasználói élményt nyújtson, cselekvésre inspiráljon, ösztönözze a kreativitást és támogassa a fiatalokat, hogy elérjék álmaikat. Ennek szellemében a Honor maga is bizonyítja egyediségét azzal, hogy meri másképp csinálni a dolgokat és megtenni a szükséges lépéseket, hogy elhozza ügyfeleinek a legújabb technológiákat és újításokat.

Szóljon hozzá!