ZETApress

hírportál

Szeressük egymást gyerekek!

Valentin-napi Páros Teniszversenyt rendez a REGŐ Kft. a jövő héten, szombaton a Park Teniszklubban, a Feneketlen tónál. A sporteseményre immár 9-ik alkalommal kerül sor a politikus, a sztármenedzser, az újságíró, valamint a színész-sportoló válogatott között. A várbeli Király étteremben, ma délben megtörtént a sorsolás is.

Lássunk néhány nevet a résztvevők népes táborából. A verseny fővédnöke Dr. Szilvásy György kancellária miniszter. A résztvevő csapatok kapitányai: Balázs György politikus válogatott, László György sztármenedzser válogatott, Hájos László újságíró válogatott és Egressy Lajos színész-sportoló válogatott. A versenyigazgató Taróczy Balázs lesz most is, mint már annyiszor.

Játszik többek között Dr. Fazakas Szabolcs, Dr. Harcsár István, Kuncze Gábor, Dr. Bárándy Péter, Dr. Györgyi Kálmán, Dr. Somogyi Ferenc, Dr. Salamon Károly, Vahl Tamás, Mechler Zoltán, Kozák Tamás Aczél Endre, B.Tóth László, Temesvári Andrea, Kaplár F. József, Kovács Kati, Tahi-Tóth László, Lippai László, Szikora Róbert és még sokan mások. Regőci Barbara, a nap háziasszonya csak jövőre fog ütőt a kezébe.

Mind a négy csapat 13 párosból áll, és a sakk-csapatversenyekhez hasonlóan erősorrendben vannak betáblázva, azaz stílszerűen besalakozva a játékosok. Minden csapat mindegyik párosa a többi csapat azonos sorszámú párosával játszik, így nagyjából kiegyenlítődnek az erőviszonyok.

A délelőtt 9 órakor kezdődő mérkőzéssorozat 12 pályán zajlik. Az újságírók hetedik győzelmükre készülnek, mivel az eddigi nyolc Valentin-napon hatszor ők, egyszer-egyszer a sztármenedzserek és a politikusok nyertek, míg a színészek-sportolók mostanáig nyeretlenek.

Este 9-től a résztvevő urak a Gundel étterem patinás termeiben szmokingban, hölgytársaik estélyi ruhában ünnepelhetnek reggelig. A díjkiosztó gálán tombola is lesz. A non-profit jellegű rendezvény a nyári MAFC-REGŐ teniszkupához hasonlóan ? melyről mi is beszámoltunk ?, az Egészség Hídja Összefogás Egyesületet támogatja.

Essen szó most végre a díjakról is. Az első díj a Kartago Tours jóvoltából egy kéthetes, kétfős brazíliai nyaralás, a második Üsztöke Botond jóvoltából egy kétnapos, kétfős párizsi hétvége, míg a harmadik díj egy kétszemélyes vendéglátás a gödi Pólus Palace Thermal Golf Club Hotelben.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Nem lett meg a hetedik

Szóljon hozzá!