ZETApress

hírportál

Molnargabo nyerte az e-kupát

Molnár Gábor az első K&H e-kupa FIFA 19 bajnok. Molnár Gábor, alias molnargabo nyerte az első hivatalos hazai FIFA 19 versenyt, a K&H e-kupa FIFA 19 bajnokságot, ezzel megszerezve a FIFA 19 bajnoki címet és a 150 ezer forintos fődíjat. A versenyt az esport1.hu is közvetítette.

A vasárnapi verseny egy igazi technikai újdonsággal is szolgált, hiszen a helyszínen szurkolók Magyarországon elsőként a stadion óriás kivetítőin nézhették a mérkőzéseket. Az előzmények idekattintva olvashatók.

102 versenyző, 131 mérkőzés, 4 profi e-sportoló, 8 konzol és közel 10 óra fifázás ? ezek az első hivatalos hazai FIFA 19 verseny, a vasárnapi K&H e-kupa FIFA 19 bajnokság eredményei, ahol éles küzdelem után Molnár Gábor végzett az első helyen, elnyerve ezzel a FIFA 19 bajnoki címet és az 1. helyezettnek járó 150 ezer forintos fődíjat. A Playstation4 platformon 1v1 Friendly módban játszott kiesés küzdelemben molnargabo olyan versenyzőket utasított maga mögé, mint a második helyen végző Szirtesi Gabinho Gábor vagy a bronzérmet szerző Nagy Divi Dávid, az MTK Budapest játékosa. A 4. helyen Mokos mokosg Gábor végzett.

Az első K&H e-kupa FIFA 19 bajnokság helyszínén a több száz néző és rajongó is kipróbálhatta a játék új verzióját, sőt, az egyik legnépszerűbb hazai vlogger, luckeY ellen is megküzdhetett. Emellett a hétvégi esemény egy igazi technikai újdonsággal is szolgált, hiszen a több ezer néző által követett online stream mellett a helyszínen szurkolók és a már kiesett versenyzők Magyarországon elsőként az Új Hidegkuti Nándor Stadion 2 darab 60 m2-es kivetítőjén nézhették a mérkőzéseket.

Szóljon hozzá!