ZETApress

hírportál

Ryantől elköszönnek

Ryan SmithVersenyzőt vált a team. Új pilótával folytatja az Eb-szereplést Magyarország egyetlen kamionversenyző csapata, a kétszeres Eb-győztes, kétszeres angol-bajnok OXXO Hungary Truck Racing Team. Az új versenyző nevét hamarosan bejelentik ? tudatta a Ken Media.

Az OXXO Hungary Truck Racing Team azért döntött szezon közben új pilóta szerződtetése mellett, mert az eddigi futamok alatt egyértelműen kiderült, hogy eddigi versenyzőjükkel, Ryannel nem egyeztek az Eb-versenyzéssel kapcsolatos elképzelések. A csapat számára alapítása óta elsődleges cél, hogy a sportág legmagasabb szintű és minőségű szériájában versenyezzen, a brit versenyző azonban kizárólag az angol bajnokságra fókuszálva képzeli el a jövőjét.

? Minden megmérettetés fontos, így a nemzeti bajnokságok is. Nem kizárt, hogy a csapat a jövőben fog is versenyezni ilyen sorozatban. Az OXXO Hungary Truck Racing Teamnek azonban a kezdetek óta az az elsődleges célja, hogy a sportág legmagasabb szintű sorozatában bizonyítson és képviselje a hazánkat. Számunkra az Eb-szereplés jelent igazi kihívást, ezért olyan versenyzővel fogjuk folytatni, akit hozzánk hasonlóan ugyanaz vezérel: minél jobb eredmény elérése az Eb-n ? mondta Sárosi Brúnó csapatfőnök.

? Ryan az OXXO történelem része marad, szép sikereket éltünk át együtt: a csapat tagjaként kétszeres angol-bajnoki címet ért el és hamarosan a harmadik is elérhető közelségbe kerül, emellett pedig helyt állt az Európa-bajnoki sorozatban is. Sok sikert kívánunk neki a jövőben ? tette hozzá. Az OXXO Hungary Truck Racing Team hosszú távra tervez: 2018-ban céljuk, hogy hamarosan megnevezett új pilótájukkal kiszámítható, profi és stabil versenyzéssel szerepeljenek az Eb-n.

Szóljon hozzá!