ZETApress

hírportál

Tim Gábor veszprémi 7 pontja

Rendkívül erős év kezdés, dobogó majd győzelem, így érkezett Tim Gábor a Rallye 2-be. Azonban hamar kiderült, hiába a jó kezdeti tempó, a rallye nagyon összetett és nehéz szakág erős mezőnnyel, és ezt még tanulni kell. A sikereket két kiesés követte, majd a gyilkos veszprémi pályákon folytatódott a Rallye 2 bajnokság. Timék számára kevés sikerrel.

Tim Gábor pályaautós tapasztalata nem sok helyen ér annyira keveset, mint a veszprémi murvás pályákon. Kemény, sziklás talaj, ahol nem az ideális íveket kell keresni, hanem az olyan nyomvonalakat, ahol az autó megtalálja az optimális tapadást. Tim számára nemcsak ez okozott gondot, még az idény első murvás versenyén hibázott, és ezt nem akarta megismételni ? tudatta Bende Imre.

A Tim Gábor ? Timár Tamás kettős végül a 9. helyen zárta a nagyon nehéz, autógyilkos versenyt, mellyel 7 pontot gyűjtött a bajnokságban, ahol jelenleg az 5. helyen áll. ? Ez most nem állt össze. Az autót és a pályák ritmusát sem éreztem, Tomival nem találtuk meg a tempót, esély sem volt jobb eredményre. A végére szépítettünk, így legalább pontokkal jöttünk el, de persze ez kevés. Most nem fogunk ezen tovább töprengeni, mert nincs értelme. Persze, kielemezzük miért is voltunk lassúak, de még fontosabb, hogy az év utolsó három aszfaltos versenyén visszatérjünk a dobogós helyekre. Riválisaink most sokkal jobbak voltak, gratulálunk nekik! De nem állunk meg, fejlődünk tovább! ? nyilatkozta Tim Gábor a Veszprém Rallye után.

Szóljon hozzá!