ZETApress

hírportál

Jázmin a Hungexpon

Bemutatták Jázmint, a magyar versenykamiont. Ünnepélyes keretek között leplezték le a Hungexpon a kétszeres Eb-győztes, kétszeres angol bajnok OXXO Hungary Truck Racing Team 2018-as versenykamionját.

Az eseményre az AMTS-en került sor Homolya Róbert, az NFM közlekedéspolitikáért felelős államtitkára, Knezsik István, az Autós Nagykoalíció elnöke, Horváth Richárd, Hatvan polgármestere és a csapat vezetőségének részvételével ? tudatta a Ken Media. Fotóink Matern Ákos felvételei.

2018-ban ismét teljes Európa-bajnoki szezont fog futni Magyarország egyetlen kamionversenyző csapata, a kétszeres Eb-győztes, kétszeres angol bajnok OXXO Hungary Truck Racing Team. A versenyszezonra történő felkészülés hónapokkal ezelőtt elkezdődött, ennek részeként a csapat kamionja is teljes felújításon esett át. A kívül-belül megújult monstrum túl van már az első teszten, melyen minden eddiginél gyorsabbnak bizonyult. Az eredmények alapján reális az esély, hogy az OXXO Hungary Truck Racing Team Ryan Smith pilótával ismét előkelő helyet vív ki magának a sportág legmagasabb szintű versenysorozatán.

A nagyközönség előtt az Európa-bajnoki esélyes versenykamion az AMTS Magyarok a világ autógyártásában kiállításon mutatkozott be először. A Jázmin névre keresztelt járművet ünnepélyes keretek között Homolya Róbert, az NMF közlekedéspolitikáért felelős államtitkára, Knezsik István, az Autós Nagykoalíció elnöke, Horváth Richárd, Hatvan polgármestere, Tököly László az OXXO Hungary Truck Racing Team elnöke és Sárosi Brúnó csapatfőnök leplezte le. ? Jázmin bemutatását óriási érdeklődés övezte. Hatalmas öröm ez számunkra, hiszen azt jelzi, hogy a sportág kezdi visszanyerni a rangját itthon, Magyarországon. Köszönjük a sajtó és a közönség támogatását! ? mondta Sárosi Brúnó, az OXXO Hungary Truck Racing Team csapatfőnöke.

Szóljon hozzá!