ZETApress

hírportál

Együtt a medencében

e-on és MVLSZAz e-on a 2018/19-es időszakra a Magyar Vízilabda Szövetség kiemelt támogatója. Az együttműködést szimbolizálva közös vízilabdázással zárult a szerződés-aláírási ceremónia a Csörsz utcai MOM Sport Uszoda és Sportközpontban.

Az e-on 2014 óta a Magyar Vízilabda Szövetség támogatója, a partnerséget idén további 2 évvel hosszabbította meg a vállalat és a szövetség. A megállapodás keretében az energiavállalat kiemelt támogatója a magyar női és férfi vízilabda-válogatottaknak, valamint az e-on OB I-es Férfi Magyar Bajnokság névadó szponzora.

Ünnepélyes aláírási ceremónia keretében hosszabbította meg az e-on a Magyar Vízilabda Szövetséggel kötött támogatói szerződését. Az eseményen dr. Eric Depluet, az e-on Hungária Zrt. elnök-vezérigazgatója és Jamniczky Zsolt, az e-on Hungária Zrt. Igazgatóságának tagja dr. Kemény Dénessel, az MVLSZ elnökével jelentette be az együttműködés folytatását. A rendezvényen Bíró Attila és Märcz Tamás, a magyar női és férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitányai mellett részt vett 2 női és 3 férfi válogatott játékos is.

? Az igazán jó partnerségek hosszútávúak. A világ legerősebb bajnokságát rendezzük a sportágban, amelyben segít minket a vállalat ? azt hiszem, ez mindent elmond a kapcsolatról. Örülök, hogy az együttműködés a jövőben is folytatódik ? fogalmazott dr. Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke, aki hozzátette: a nyolc válogatott csapat folyamatos munkájának pénzügyi biztosítása kiemelt feladata a szövetségnek, ezért is rendkívül fontos a támogatók szövetség melletti kiállása.

? A vízilabda az a sportág, amelyre a magyar emberek mindig büszkén, lelkesen tekintenek. A csapatoknak nagy szurkolótábora van, a fiatal generáció számára inspiráló, példamutató sportolók a vízilabdahősök. Ez az a sportág, ahol az utóbbi majd? száz évben folyamatosan a világ legjobbjai közé tartoznak a magyarok. Ennek a sportnak a közös szeretete, közösségépítő ereje köt minket össze. A sportolók elhivatottsága és a sikerért való küzdőképesség még a mélypontokon is mindig át tudja lendíteni a csapatokat az új csúcsok felé ? hangsúlyozta az eseményen dr. Eric Depluet, az e-on Hungária Zrt. elnök-vezérigazgatója.

Jamniczky Zsolt azt emelte ki, hogy az e-on neve az elmúlt évtizedekben összefonódott a sporttal, az utóbbi években a vízilabda iránti elkötelezettséggel. ? A vízilabda-válogatottakhoz hasonlóan számunkra is elengedhetetlen a csapatmunka, a kiváló, minőségi teljesítmény, hogy új célokat, kihívásokat állítsunk fel, és azokat sikerre is vigyük, hiszen a mindennapok során ez alapozza meg ügyfeleink elégedettségét ? mondta a vállalat igazgatósági tagja.

A támogatói szerződés aláírása után az e-on és az MVLSZ ötméteres dobásokból álló barátságos mérkőzést szervezett. Az összetartozást és az együttműködést szimbolizálva a magyar vízilabda válogatott tagjai ? Gangl Edina, Gurisatti Gréta, Manhercz Krisztián, Szilágyi Dorottya és Vámos Márton ?, az e-on munkatársai, a szurkolók és az újságírók vegyes csapatokban, Hajdú B. István moderálásával közösen labdáztak a medencében.

Szóljon hozzá!