ZETApress

hírportál

Cselgáncs és gumiabroncs

A Bridgestone támogatásával versenyezhet 2020-ig Csernoviczki Évi. Cél a dobogós helyezés a tokiói olimpián! A tokiói olimpiáig szóló hároméves támogatási szerződést kötött Csernoviczki Évi cselgáncsozóval a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft.

Az abroncsgyár támogatása a megfelelő edzéskörülmények megteremtésében, valamint a nemzetközi edzőtáborokon való részvételben segíti az olimpiai bronzérmes sportolónőt. Csernoviczki Évi már a Bridgestone támogatásával indul a következő európai megmérettetéseken és a világversenyeken is ? tudatta Tölgyi Krisztina.

Csernoviczki Évi az első nő a magyar cselgáncs történetében, aki érmet szerzett az olimpiai játékokon, magyar, európai és világbajnoki érmeit, helyezéseit és címeit pedig megszámlálni is nehéz. Legeredményesebb női cselgáncsozónk felkészülésében és sikerességében kulcsszerepet játszanak a hazai és külföldi edzőtáborok. Évi minden évben többször utazik edzőtáborba, amely utazások jelentős költséggel járnak.

Helyi összefogás a nemzetközi sikerekért

Az edzőtáborok és nemzetközi versenyekre történő felkészülés költségeihez járul hozzá mostantól 3 évig a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. A világ legnagyobb gumiabroncsgyártó vállalatának tatabányai egysége 2020-ig, a tokiói olimpia végéig támogatja Évát, hozzájárulva ezzel a sportoló éremesélyeihez. ? Az Olimpiai Mozgalom hivatalos támogatójaként, vállalatunk nagy örömmel segíti Évit, aki eredményeivel nemcsak Tatabánya jó hírét erősíti, de egész Magyarországot és minden magyart képvisel majd a sportág európai és nemzetközi világversenyein és az olimpián ? mondta Topolcsik Melinda, a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. ügyvezető igazgatója. ? Cégünk elkötelezett támogatója a sportnak és tisztelettel adózik annak a kemény és kitartó munkának, amely a kiemelkedő teljesítmény, így Évi sportteljesítménye mögött is áll. Drukkolunk Évinek, és további eredményes felkészülést kívánunk neki! ? tette hozzá Topolcsik Melinda.

Az olimpikon is nagyon örül az abroncsgyártóval való együttműködés lehetőségének, hiszen már régóta keresett egy olyan helyi támogatót, amely nemzetközi jelenléttel és jelentőséggel is bír. ? Nagyon boldog vagyok, hogy a szülővárosomban találtam szponzorra. A Bridgestone támogatása nagyban megkönnyíti munkámat és a versenyekre történő felkészülésemet, és ezzel a segítséggel a háttérben immár teljes mértékben a versenyeken való sikeres szereplésre koncentrálhatok ? mondta Csernoviczki Évi. ? Külön örülök annak, hogy a cég számára kiemelten fontos a testmozgás és az egészséges életmód, amelyet örömmel népszerűsítek majd a cég dolgozói körében is! ? tette hozzá a sportolónő.

Fókuszban a sport, az egészséges életmód és a helyi közösségek

A Bridgestone a sport és az egészséges életmód elkötelezett támogatója. A vállalatcsoport támogatásával kerül megrendezésre a 2018-as Pyeong Chang-i és a 2022-es Pekingi Téli Olimpia, valamint a 2020-as Tokiói és a 2024-es Párizsi Nyári Olimpia is. A vállalat Magyarországon is rendszeresen támogatja a sportot, az egészséges életmódot és a testmozgást népszerűsítő kezdeményezéseket és rendezvényeket és kollégái révén aktív résztvevője is ezeknek. A Bridgestone támogatásával valósult meg egyebek mellett az idei Gerecse 50 Teljesítménytúra, valamint a Visegrádi Négyek Nemzetközi Erős Ember Verseny is. Mindezek mellett a Bridgestone támogatásával lép pályára az Oroszlányi Sport Egyesület férfi kosárlabda csapata is, október elsején pedig a vállalat közreműködésével rendezik meg a Bridgestone Budaörs Félmaraton futóversenyt.

Szóljon hozzá!