ZETApress

hírportál

Húzós szerelem

Réka kajakozik, és állatorvosi egyetemről álmodik, ám a szocializmus alatt egy dezertőr gyereke az utolsó, aki bejuthat egyetemre. Egyetlen esélye a sportösztöndíj, és egyetlen dobása egy verseny Belgiumban. A csapattal tart egy furcsa, örökké jegyzetelő fickó, és egy undok orosz versenyző.

Képes lesz-e Réka megnyerni a versenyt, ahol a jövője a tét? Ha mindez még nem lenne elég, feltűnik a színen Szőke, egy vagány új sporttárs, de Ádám, a régi barát is másféle érdeklődést mutat. Melyikük a nagy szerelem? ? Kiderül a Húzós szerelem című 360 oldalas új kajakos ifjúsági könyvből.

Greff Magdi első regényének cselekménye egy izgalmas kajakverseny kulisszái mögé vezet, ahol hatalmas a tét, hiszen a főhős minden álma múlhat a sikeren. Különleges regény a sportról és a szerelemről. Réka izgalmas utazásra indul, ahol nemcsak a vízen kell helyt állnia, de a szívügyekben is, mert nem minden az, aminek látszik, egy olyan korban, ahol minden szóra vigyázni kell!

A regény bemutatója ma 14 órakor lesz az Alexandra Könyvesház Nyugati téri IV. emeleti Pódiumán, az MKKSZ szervezésében. Előszavát Kovács Katalin háromszoros olimpiai bajnoknő írta, aki szerint a könyv igazi lenyomata a ’80-as éveknek és valódi rajzolata a sportolói világnak. A szerző sorait áthatja a kajakozás szeretete, miután maga is élversenyző volt ? tudatta Balogh Péter Dávid sajtófőnök.

Szóljon hozzá!