ZETApress

hírportál

Motorcsodák Alsóőrsön

A Mammut vásárlói szebbnél szebb Harley-Davidsonokban gyönyörködhetnek az áruház emeletein. Csütörtök délután a szomszédos Lövőház utcában jóval többet láthatnak, s jellegzetes dübörgésüket is hallgathatják. Onnan indul délután kettőkor egy népes mezőny az alsóőrsi Európa Campingbe, a 7. Nemzetközi Harley-Davidson Fesztiválra.

A csütörtöktől vasárnapig tartó rendezvényre számos országból érkeznek a motorosok. Ők egy különleges életérzést szimbolizálnak. Olyat, amelyet a hatvanas évek Szelíd motorosaiban láttunk. Ők is ilyen motorokon száguldoztak.

Nem csak csütörtökön lesz népes felvonulás, hanem pénteken és szombaton is. Június 9-én Akaliba indul két órás emléktúra Alsóőrsről, míg másnap délután a környező falvakat érintik három órás felvonulásukon.

A motorokon kívül a résztvevők a zenét is szívesen hallgatják. A kempingben erre mind a négy nap bőven lesz lehetőségük. Csütörtökön Lord, pénteken Omega, szombaton Black II Black és Hot Chocolate koncert lesz, hogy csak a legnagyobbakat említsük. Vasárnap este a Sex Action és az Edda gondoskodik a maradandó élményről. A részletes programot a szálláshelyek jegyzékével és a túraútvonalakkal a rendezvény honlapján tekinthetjük meg.

Szóljon hozzá!