ZETApress

hírportál

FitnessWorks Angyalföldön

Sportközpontot nyitott a GE Magyarország a munkavállalóinak ? tudtuk meg a mai sajtóreggelin. Katus Attila és Dombóvári István üzletembereknek tartott edzést a Föveny utcai FitnessWorks megnyitón.

Katus Attila, világ- és Európa bajnok sportoló és Dombóvári István, a hazai stand up comedy jeles képviselője, örömmel mondott igent arra a feladatra, melyben egy nemes célt szolgálnak: megmutatni mindenkinek, hogy mennyire fontos, főként az irodai munkát végzőknél, hogy odafigyeljenek a testmozgásra. Jöttek, edzést tartottak és a jó közérzet mellé jó kedvet is teremtettek.

Napi tízezer lépés, nagyjából 8 km megtétele szükséges ahhoz, hogy testünk épen, és egészségesen tudjon működni hosszú távon. Ennek megtétele azonban jelentős kihívással bír a napi 8 órában dolgozó, irodai és ülő munkát végző embereknél. Jól tudják ezt a GE magyarországi vezetői is, és mivel fontosnak tartják dolgozóik egészségét és jó közérzetét, ezért FitnessWorks néven megnyitották első sportközpontjukat munkatársaik részére, akik bármikor, bármennyi időre látogathatják a sportkomplexumot. Óriási lépés ez a vállalat részéről, hiszen a testmozgás az egyik legfontosabb része az egészséges életmód fenntartásának.

Katus Attila ismert sportember, az egészséges életmód egyik legkiemelkedőbb alakja is évtizedek óta hirdeti a testmozgás fontosságát, éppen ezért örömmel mondott igent a FitnessWorks központ felkérésére, ahol a megnyitó alkalmával több száz embernek bizonyította: napi 30 perces edzés is sokat segít testünk és lelkünk épen tartásában. ? Szeretem és támogatom az olyan eseményeket, ahol sok ember tud sportolni, és lehetőséget teremtünk nekik arra, hogy beépítsék a mindennapjaikba a testmozgás fontosságát ? mondta az aerobik világbajnok. ? Úgy érzem, hogy a mai megnyitó egyben felnyitó is volt. Felnyitottuk a dolgozók szemét, és megmutattuk nekik, hogy már pár perc edzéstől is sokkal jobb lesz a kedvünk, boldogabbak és kiegyensúlyozottabbak lehetünk ? tette hozzá az Európa-bajnok.

Jó példa erre Dombóvári István, humorista is, aki a FitnessWorks központ megnyitóján Katus Attila edzésén is részt vett, és aki az elmúlt időszakban 30 kg-tól szabadult meg azért, mert úgy érezte, hogy eljött az ideje az életmódváltásnak. ? Ha valaki, én tudom, hogy milyen nehéz túlsúlyosan élni, és közben állandóan attól rettegni, hogy mennyi komoly következménye lehet az elhízásnak. Nálam egy idő után eljött az a pont, amikor már megelégeltem a nagy hasamat, és kitartással, életmódváltással elértem, hogy már jobban érzem magam a bőrömben ? mesélte Dombóvári István. ? Természetesen a táplálkozásom megváltoztatása mellett nagy hangsúlyt kap a sport is az életemben. Remek kezdeményezésnek tartom, hogy a GE Magyarország is így figyel a dolgozóira, és támogatja a sportot az életükben ? folytatta a humorista.

A GE a világ vezető digitális iparvállalata, mely az ipart alapjaiban átalakító, egymással összekapcsolt, rugalmasan reagálni képes, prediktív szoftveralapú gépek és megoldások fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. A GE Magyarország 1989 vége óta működik Magyarországon, és több mint tízezer munkatárssal rendelkezik. Jelenleg hazánkban a második legnagyobb exportőr. 2013. október elsejétől Joerg Bauer a GE Magyarország elnöke.

Szóljon hozzá!