ZETApress

hírportál

Újabb siker új helyszínen

Idén is, mint tavaly és tavalyelőtt, a Justin István ? Nagyiványi Tamás páros nyerte a XIX. Regő Páros Teniszkupát a Regőci Attila ? Gyabronka Bence duó előtt. A 3. helyet a Magyar Attila ? Boros Attila és a Koczka Csaba ? Kovács Károly párosok szerezték meg tegnap az újbudai Park Teniszklubban.

A vigaszágon 1. a Dr. Fejes Zoltán ? Sallai Sándor, 2. a Stolpa András ? Róna Gábor páros lett, míg a két 3. helyen a Nagy Csilla ? Kiss András és a Fazakas Gergő ? Hájos László párosok osztoztak. A 31 párost nyolc négyes csoportba osztották, a csoportok 1-2. helyezettjei a főágra, a 3-4. helyezettek a vigaszágra kerültek, ahonnan már direkt kieséssel juthattak tovább. Íme, a résztvevők Lantai József felvételein:

4. pálya FEDERER csoport
Pintér Sándor ? Balázs György
Nincsenek (Dzsudzsák nem jött!)
Hajas László ? Dani Péter
Holly András ? Sas György

5. pálya AGASSI csoport
Justin István ? Nagyiványi Tamás
Péter Péter ? Gergely Mihály
Fazakas Gergő ? Hájos László
Csóka László ? Csákvári János

6. pálya BORG csoport
Jagicza Gábor ? Gelb Gábor
Fazakas Szabolcs ? Harcsár István
Berkes István ? Komlósi István
Nagy Csilla ? Kiss András

7. pálya HEWITT csoport
Regőci Attila ? Gyabronka Bence
Fehér Zoltán ? Horváth István
Juhász Ferenc ? Fazakas Balázs
Lóczy Zoltán ? Kánvási István

8. pálya CONNORS csoport
Ihász Attila ? Kelemen Tamás
Kovács Károly ? Kellner Ferenc
Dr. Fehér Zoltán ? Sallai Sándor
Üsztöke Botond ? Érsek Csanádi László

9. pálya DJOKOVIC csoport
Stolpa András ? Róna Gábor
Magyar Attila ? Boros Attila
Kenderesi István ? Magyar Tibor
Jóos István ? Tóth Károly

10. pálya EDBERG csoport
Balogh Gábor ? Sebők Vilmos
Vajtó Lajos ? Szilvásy Miklós
Flesch Tamás ? Kiscsordás Attila
Dani Vilmos ? Györgyi Kálmán

11. pálya GASQUET csoport
Koczka Csaba ? Kovács Károly
Gondos Miklós ? Palotás Ferenc
Megay Róbert Péter ? ifjabb Szilvásy György
Harsányi Gábor ? Madarász András

Dr. Stumpf István alkotmánybíró, a korábbi versenyek állandó játékosa ez alkalommal fővédnöki tisztséget töltött be. A rendezvény főszervezője: Megay Róbert Péter, háziasszonya: Szabó Dóra (Miss Earth Hungary 2011), a versenyigazgató: Kiss András, a versenybíró: Nagy Tamás volt. A Regő Kft. vendégei az egész napos sportolás mellett különleges pálinka és csabai kolbász kóstolás, valamint játékos ?bor illataroma? felismerés részesei lehettek.

A múlt csütörtöki sajtótájékoztatón elhangzott, hogy Dzsudzsák Balázs is itt lesz, mégsem érkezett meg a teniszpályára. Igazoltan hiányzott, délben még a moszkvai szezonzárón vezető gólt lőtt a Dinamó focicsapatában az FK Krasznodarnak ? melyet az ellenfél gyorsan kiegyenlített ?, majd az orosz bajnokságban elért 4. helyüket és az Európa ligabeli részvételi lehetőségüket ünnepelték. Hétfőtől a magyar válogatottal készül majd a jövő pénteki litvánok elleni debreceni barátságos mérkőzésre és a június 13-án szombaton Helsinkiben sorra kerülő finnek elleni Európa-bajnoki selejtezőre. Park teniszklubbeli hiánya miatt viszont a 4. pályán, a Federer-csoportban csak 3 páros teniszezhetett.

Amíg Dzsudzsákék Moszkvában ünnepeltek, a teniszkupa résztvevői a Danubius Grand Hotel Margitsziget gyönyörű Széchenyi-termében töltötték az éjszakát. 20 órakor kezdődött a vacsora, melyet 21:40-kor borárverés követett, a bevételt a Magyar Afrika Magyar Társaság (AHU) számára ajánlották fel. Az eredményhirdetés előtt Radics Gigi és az Irigy Hónajmirigy szórakoztatta a közönséget, majd 23 órától a Midlife Crisis, éjféltől Lajsz András meglepetés show-ja következett. A fél 1-es tombolasorsolást követően DJ Radnai zenéjére táncolhattunk hajnali 3-ig. Hölgyeknek koktélruha, uraknak sportosan elegáns megjelenés volt kötelező. A résztvevők zöme az augusztus végi XX. Magyar Borok Útja Rallye-n méri össze autós tudását.

Szóljon hozzá!