ZETApress

hírportál

Talma elsőre 14. Estorilban

A szezon leghosszabb versenymentes időszaka után folytatódik a MotoGP a Portugál Nagydíjjal. Csakúgy, mint a szurkolók, a versenyzők is nagyon várták már, hogy újra harcba szállhassanak a helyezésekért, a pontokért. Talmácsi Gábor is ? aki kedden a jövő szombati 12 órás autóversenyéről beszélt ? keményen készült az estorili megmérettetésre.

A Scot csapat magyarjának motorján elvégeztek néhány változtatást erre a hétvégére. Talma a szabadedzést a régi beállításokkal kezdte, majd tíz kör megtétele után váltott az újításokra. Talmácsi körről körre jobban érezte a motort és a pályát, folyamatosan javítani tudott. Az edzés végére a tizennegyedik idő volt a magyar motorosé. Talma és a mérnökök tovább dolgoznak, hiszen úgy tűnik rátaláltak néhány megfelelő beállításra, de sok még a tennivaló a vasárnapi versenyig ? tudatta a menedzsment.

Portugál Nagydíj pénteki első szabadedzés eredménye: 1. Jorege LORENZO 1?37,185? 2. Dani PEDROSA 1?37,544? 3. Valentino ROSSI 1?37,606? 4. Casey STONER 1?37,966? 5. Colin EDWARDS 1?38.103?? 14. TALMÁCSI GÁBOR 1?39,393?. ? Jól kezdődött a hétvége, most kell nagyon keményen dolgoznunk, hogy vasárnapra további fejlődést tudjunk felmutatni. Vezethetőbb lett a Hondám, élveztem a motorozást ennek nagyon örülök. A mérnökeim sokat törték a fejüket a szünet alatt, hogy miként tudják hozzám állítani a gépet, és ennek eredménye a pozitív változás. Holnap tovább próbálkozunk, nagyon bízunk benne, hogy sikerrel! ? mondta el Gábor az edzés után.

Kiegyenlített a Vasas

Hiába vezetett a Honvéd szünetben 3:1-re otthon, a remekül küzdő angyalföldiek második félidőbeli remek játékukkal elvittek egy pontot Kispestről. Ma újabb öt, holnap meg egy mérkőzést rendeznek a Soproni Liga tízedik fordulójában. A Debrecen?MTK mérkőzést december másodikára halasztották.

Brazíliában lesz a 2016-os olimpia

Rio de Janeiro ? magyarul január folyó ? lesz a helyszíne a 2016-os nyári olimpiának, döntöttek a NOB-tagok tegnap Koppenhágában. A négy pályázó közül az első körben Rió 26, Madrid 28, Tokió 22, Chicago meg 18 szavazatot kapott, így az észak-amerikaiak estek ki. A második körben Rió 46-ot, Madrid 29-et, Tokió meg húszat kapott, így a japánok búcsúztak. A harmadik körben a brazilok 66:32-re verték a spanyolokat, elnyerve ezzel a 31. nyári játékok rendezési jogát.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Talma a 17. helyről indul | ZETApress

Szóljon hozzá!