ZETApress

hírportál

Összejött az önrész

Az OSC Újbuda meccsén összegyűlt az önrész Demeter Judit speciális olimpiai részvételéhez ? tudatta Korsós Kata, Live PR Kft. Mint két hete megírtuk, a pólós csapat a szombati meccsbevételét ajánlotta fel a tollaslabdázó lány számára.

Az A-Híd OSC Újbuda vízilabda csapata a Vasas elleni szombati meccs teljes bevételét Demeter Judit speciális olimpikon tollaslabdázó számára ajánlotta fel. A belépők mellett a két csapat szurkolói a meccs előtt és közben külön is gyűjthettek a sportoló számára. Az összefogás eredményeként a mérkőzés végére összegyűlt Judit számára a kétszázezer forintos önrész, amely a Speciális Nyári Világjátékokon való részvételhez szükséges.

Judit nyáron második alkalommal képviselheti Magyarországot a július 25-e és augusztus 2-a között az értelmi fogyatékosok számára Los Angelesben megrendezésre kerülő Speciális Nyári Világjátékokon. Négy évvel ezelőtt Athénban női és vegyes párosban aranyérmes lett, egyéniben pedig negyedik helyezést ért el. ? Reméljük, hogy a támogatással nemcsak Judit sikeres szereplését támogathatjuk, de sikerült felhívni a figyelmet egy fontos sporteseményre is, ahol számos sikeres magyar sportolónak szurkolhatunk majd ? mondta el Becsey Péter, az A-Híd OSC Újbuda sportigazgatója. Az A-Híd OSC Újbuda 23 lejátszott mérkőzés után 31 győzelemmel, 63 ponttal az OB I második helyén áll, négy ponttal a Szolnok mögött, s szintén négy ponttal előzi meg a döntőket váró Egert.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Jótékonyság Újbudán | ZETApress

Szóljon hozzá!