ZETApress

hírportál

Valóra vált álom

Varga Benedek álma valóra vált: Steinmetz Ádámmal pólózhatott a Vodafone Arénában. Igazi Eb-hangulatban, az esti férfi döntő felvezetéseként mérkőzött ma délután 14 órától a Vodafone Firsts-team a jelenlegi és korábbi válogatottakból álló csapattal a Március 15-e téren. A mérkőzéssel a 14 éves Varga Benedek egyik legnagyobb álma vált valóra.

A válogatottak között vízbe szállt Steinmetz Ádám olimpiai bajnok, Tóth Frank világkupa győztes, valamint Jansik Szilárd és Lévai Márton jelenleg is aktív válogatott kerettagok. A kihívó Vodafone Firsts-team a csütörtök reggeli megnyitás óta a belvárosi Vodafone Arénában készült az év mérkőzésére. Mint Varga Benedek elmondta, élete álma valósult meg az összecsapással, hiszen kisgyermekkora óta arra vágyott, hogy egyszer Steinmetz Ádámmal egy medencében pólózhasson. Az álom a Vodafone Firsts.com oldalon keresztül, videotelefon használatával vált valóra.

A Vodafone Firsts-team csapatát Varga Benedek mellett vízilabdás barátai: Fejős Róbert, Szilvasán Patrik és Péterfy Mihály alkották. Benedek négy éve vízilabdázik a Kópé egyesületben, korábban úszott, tornázott és dzsúdózott. Barátai hívták először pólózni, csatlakozott hozzájuk és beleszeretett ebbe remek sportba. Célja ma már nem más, mint hogy egyszer ő is felnőtt válogatott legyen, mint vasárnapi ellenfelei és kijusson világversenyekre, olimpiára.

? Sok nagy mérkőzésen vettem részt, elég talán a 2004-es athéni olimpiai döntőt említeni, ahol felejthetetlen meccsen szereztük meg a magyar válogatott 8. olimpiai aranyérmét ? mondta a meccs után Steinmetz Ádám, aki jelenleg is aktívan pólózik a magyar élvonalban és emellett az utánpótlással is foglalkozik a Vasasban. Mint elmondta, mindig nagy öröm a fiatalokkal játszani, hozzájárulni, hogy megszeressék ezt fantasztikus játékot, Budapest belvárosában velük vízilabdázni pedig felejthetetlen élmény.

A Vodafone Firsts a Vodafone globális márka programja, amely 2014-ben indult el világszerte. A közösségi média által vezérelt Vodafone Firsts-program lényege olyan kezdeményezések támogatása, amelyeket először valósítanak meg mobiltechnológia alkalmazásával. Kezdésképpen a Vodafone számtalan olyan emberrel lépett kapcsolatba, akik számára segítséget nyújtanak abban, hogy Firsts-ök, azaz elsők lehessenek. Emellett a Vodafone a fogyasztókat is megkérdezi, hogy mit szeretnének elsőként létrehozni és elősegíti céljaik elérését.

Szóljon hozzá!