ZETApress

hírportál

Szurkoljunk a Vodafone-nal!

Belvárosi szurkolói központ, látvány medencével a vízilabda Eb hajrájára a Március 15-e téren. A budapesti vízilabda Európa bajnokság utolsó négy napjára igazi stadion hangulatot varázsol a Vodafone Budapest belvárosába, a Március 15-e térre, jelentette be Dr. Beck György, a Vodafone Magyarország elnöke délutáni sajtótájékoztatóján. Fotóink Lantai József felvételei.

Az immár hétfő hajnal óta épülő, több mint 200 tonnás Vodafone Arénában a számos kísérő program mellett közel 300 néző szurkolhat, nézheti közösen a meccseket és reményeink szerint ünnepelheti majd a hazai sikereket, mondta Dr. Beck György, a Magyar Vízilabda Szövetség és az Eb Szervezőbizottságának társelnöke. Két éve a Formula?1-es versenyautók köröztek a Belvárosban május 1-jén, s most újabb látványos szurkolói program következik.

A július 24-e és 27-e között (csütörtöktől vasárnapig) látogatható Vodafone Aréna hatalmas, 4×10 méteres, 300 ezer darab Led-izzóból álló kivetítőjét a Március 15-e térről is jól lehet majd látni így nem csak az Arénából, de a térről is tömegek nézhetik majd az Eb férfi és női elődöntőit, helyosztó mérkőzéseit és természetesen a döntőket is. Az eseményeket a térről figyelők, a medence üvegfalán át, szinte a víz alól nézhetik majd a bemutató meccseket, valamint az egyéb attrakciókat.

A szurkolói központ különlegességei közé tartozik az is, hogy az MTVA-nak köszönhetően nem csak az m1-en látható magyar vonatkozású meccseket láthatja a közönség a Március 15-e téren, hanem valamennyi, adásba nem kerülő összecsapást is, tette hozzá Beck György, bejelentve egyben, hogy a Vodafone Magyarország, a vízilabda Eb hivatalos telekommunikációs partnere.

Mivel a fentebb említett Formula?1-es száguldást az elmúlt évtizedben Siófokon is láthattunk, arra vártam választ Beck doktortól, vajon ez a központ és medence is elhagyja majd a fővárost, s vidéken, például Cegléden felépítik-e? A Vodafone-főnök ezt a későbbiekben nem tartja lehetetlennek, de egyelőre itt akarnak helyt állni. S miért volt az autós bemutató 2008-ban Siófokon, s miért mehetne a vízilabdás fal Ceglédre? ? Mert Palik László, a Hungaroring korábbi elnök-vezérigazgatója akkoriban költözött Siófokra, Beck György elnök pedig Cegléden lakik.

A Vodafone Arénában élőben, helyszíni kommentálással lehet megtekinteni azokat a meccseket is, amelyeket az M1 élőben nem közvetít ? mondta a sajtótájékoztatón Riskó Géza, az MTVA sportfőszerkesztője. ? A helyszínen tehetséges, fiatal kommentátorok fogják közvetíteni az MTVA által csak a közönség hangjával átjátszott meccseket. A remélhetően minél több magyar érdekeltségű összecsapás előtt és után az M1 kapcsolja majd a Vodafone Arénát, ahol a TeleSport színpadon olimpia bajnok pólósok fogják elemezni a mérkőzéseket ? tette hozzá. A több mint 200 tonnás, 700 nm-en elterülő létesítmény építése hétfőn hajnalban kezdődött el, mondta Baráth Péter a Vodafone márkaigazgatója. A 8×16 méteres medencébe 150 köbméter vizet szállítanak, a lelátókon pedig egy időben 290-en tudnak majd szurkolni a meccsek ideje alatt.

Sportkamera specialistaként izgalmasnak tartottuk a Vodafone megkeresését. Lételemünk az innováció, így érdekes feladat volt sportkameráinkkal felszerelni egy vízilabdát, hogy különleges perspektívákból mutathassuk be ezt a sportot. A labda kialakítása nem volt könnyű, rengeteget kísérleteztünk mire megtaláltuk a megfelelő megoldást, amitől nem süllyed el, lehet dobálni, de közben a kamerák is jól működnek. Végül a harmadik próbálkozást siker koronázta, így születhetett meg a film ? mondta el Damak Ferenc, a MyActionCam.hu ügyvezetője.

A Vodafone Aréna látvány medencéjében az Eb mérkőzések közötti szünetekben vízi sportos bemutatókra, illetve show mérkőzésekre kerül majd sor olimpikonok és más meglepetés vendégek részvételével, szombat és vasárnap este pedig hatalmas buli lesz ugyanott. Az Arénába a belépés ingyenes, mindössze egy helyszíni regisztrációra lesz szükség. A Vodafone Aréna csütörtöktől vasárnapig naponta 9-kor nyit, csütörtökön 18:30-kor, míg péntektől vasárnapig 23 óráig tart nyitva.

A Vodafone

A Vodafone a világ egyik vezető mobilkommunikációs szolgáltatójaként öt kontinens 30 országában van jelen és további 50 partnerhálózattal rendelkezik, több mint 409 millió ügyfélnek szolgáltat szerte a világon. A Vodafone teljes körű mobil telekommunikációs szolgáltatásokat nyújt, beleértve a hang- és adatkommunikációt. A Vodafone Magyarország Zrt. 1999. november 30-án kezdte meg magyarországi működését. A Vodafone Magyarország integrált technológiai szolgáltató, amelynek portfóliójában a mobilkommunikációs, mobilinternetes és széles-sávú adatszolgáltatások egyéni és üzleti felhasználók számára egyaránt megtalálhatók. A sajtótájékoztatón Baráth Péter bemutatta a Vodafone és a MyActionCam.hu által az Eb-re készített filmet, amelyben a világon először egy sportkamerákkal felszerelt vízilabda jár kézről-kézre Budapest legszebb pontjain.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=TUd6jlm4wnY[/youtube]

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Bajnokok a Belvárosban | ZETApress

Szóljon hozzá!