ZETApress

hírportál

Az új mérnök változást ígér

0904Misano049_cTalmácsi Gábor az előző verseny helyszínéről, Indianapolisból egyenesen a következő nagydíj felé vette az útját. Kedden este érkezett meg a magyar versenyző Misanoba, ahol először az időeltolódás okozta kellemetlenségekkel kellett megküzdenie ? tudatta a menedzsment.

Az Amerikából visszaállás jobban megnehezíti a versenyzők dolgát, mint fordítva. A tegnapi nap során Talma két rendezvényen is részt vett, először a San Marino-i várba látogatott versenyzőtársaival, majd San Patrignanoba mentek egy gyógyult kábítószereseket segítő központba. A Scot csapat és az intézmény évek óta folytat közös munkát.

A mai naptól azonban már csak a munkáé a főszerep, csakúgy, mint ahogyan az lesz az elkövetkezőkben is. Talmácsi Gábor csapata a mai szabadedzéstől egy új mérnökkel bővült. A japán szakember a futómű beállításokban segít majd, eddig Andrea Dovizioso csapatánál tette ugyanezt. Mivel ott futómű gyártót cseréltek, felszabadult a remek szakember.

Az edzés során több beállítást is kipróbáltak, hogy feltérképezzék, hol kell javítani. A mai nap legfontosabb eseménye az edzés utáni megbeszélés volt, ahol Talma elmondta mit tapasztalt az egyes változtatások során. Ezek alapján holnapra jó irányba mozdulhatnak a beállítások terén, hiszen Gábor gyorsan megtalálta a közös hangot az új japán mérnökkel.

San Marino-i Nagydíj, első szabadedzés, Misano: 1. Valentino ROSSI 1’35.304, 2. Jorge LORENZO 1’35.430, 3. Dani PEDROSA 1’36.080, 4. Alex DE ANGELIS 1’36.096, 5. Andrea DOVIZIOSO 1’36.316? 17. TALMÁCSI GÁBOR 1’37.869.

Úgy mondva beáldoztuk a mai edzést, hogy a beállításokkal előrébb léphessünk. Új szakember érkezett hozzánk, aki csak úgy tud segíteni, ha megpróbálkozunk néhány változtatással. Úgy gondolom, néhány edzésen belül érezhető lesz a munkájának az eredménye. A pályát ismerem és szeretem, így ha motorozhatóbbá válik a gép, akkor eredményes hétvégére számíthatunk ? mondta el Talmácsi Gábor.

Magyarország ? Portugália élőben az RTL Klubon!

Az RTL Klub jövő szerdán élőben közvetíti a Magyarország ? Portugália labdarúgó világbajnoki selejtező mérkőzést. A szerdai műsor a következők szerint alakul: 19:05 Vacsoracsata, 20:00 Barátok közt, 20:40 Magyarország ? Portugália vb-selejtező, 23:05 Vigyázz, kész, szűz! 00:45 Reflektor, 01:05 Miért ne Emily? Válogatottunkra előtte még egy feladat vár: ma este 8-kor ? ugyancsak az RTL Klub kamerái előtt ? a svédeket kell legyőznie a Népstadionban az európai vébéselejtezők első csoportjában.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. A derbire összeállhat Talma motorja | ZETApress

Szóljon hozzá!