ZETApress

hírportál

Sport 2013 a MOB-tól

Sport 2013Borkai Zsolt, a MOB elnöke és Gyárfás Tamás főszerkesztő ma délelőtt a Csörsz utcai Larus Étterem és Rendezvényközpontban bemutatta a MOB legújabb kiadványát, a Sport 2013 című könyvet. Az eseményen több kiváló sportoló mellett részt vett a címlapon szereplő két olimpiai bajnokunk: Kozák Danuta kajakozó és Gyurta Dániel úszó is.

Az idén mintegy 600 oldalas, fotókkal illusztrált könyv a 26. a sorban. Gyárfás Tamás arra emlékeztetett, hogy az 1984-es nélkülünk megtartott Los Angeles-i olimpia évében készültet bezúzták, s a kiadvány csak az 1988-as szöuli olimpia évétől jelenik meg újból évről-évre. A Sport 2013 című sportévkönyvet az Alexandra könyvesboltjaiban lehet majd 7940 forintért megvásárolni.

A könyvbemutatón Borkai Zsolt köszöntőjében hangsúlyozta, hogy az idei 9 arany-, 3 ezüst- és 11 bronzérem méltán tükrözi a magyar sportban meglévő erőt. Gyárfás Tamás a címlapról elmondta, hogy Danuta és Dániel fotója visszautal Londonra, ugyanakkor az idei sikereket is idézi. Főszerkesztőként megköszönte a MOB támogatását, a szerzők mellett Siklós Eriknek, a MOB marketing kommunikációs igazgatójának, illetve Csurka Gergely szerkesztőnek és Fábián István művészeti szerkesztőnek a közreműködését, majd a december 19-ei Az év sportolója-gáláról beszélt. A Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) elnökétől megtudtuk, hogy sem Hosszú Katinka, sem Gyurta Danika nem utazik el a december 20-21-i Glasgow-i Európa-Amerika úszóversenyre, hogy esélyesként jelen lehessenek a Sportcsillagok Gálaestjén.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Taroltak a vizesek | ZETApress

Szóljon hozzá!