ZETApress

hírportál

Szeressük egymást idén is!

Konkoly ÁgiIsmét közeledik a már hagyománnyá vált Valentin-napi Páros Teniszverseny, melyet február 15-én, jövő szombaton immáron 16. alkalommal rendeznek meg a Dózsa György téri Tabáni Tenisz Centerben ? tudtuk meg a ma déli sajtótájékoztatón, a Kelenhegyi úti Búsuló Juhász Étteremben.

A tavalyi izgalmas mérkőzések után ismét négy csapat verseng a vándorserlegért: a politikusok válogatottja, mely előző évben kiélezett küzdelem után hazavihette az első helyezettnek járó kupát, az újságírók, a sztármenedzserek és a művészek-sportolók csapata. A csapatok kapitányai Stumpf István, Hájos László, Megay Róbert és Hajas László lesznek. A Szeressük egymást gyerekek-mottó továbbra is híven tükrözi a rendezvény baráti jellegét, hiszen ezen a napon messze elkerülik a teniszpályát az egymással szemben álló politikai nézetek. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy ismét egy csapatban ragad ütőt a kormány és annak ellenzéke is.

Az idei versenyen újra a teniszezők között köszönthetjük Dr. Pintér Sándor belügyminisztert, Dr. Stumpf István alkotmánybírót, Dr. Fazakas Szabolcs egykori EP-képviselőt, Temesvári Andrea Roland Garros-nyertes, hatszoros Európa-bajnok teniszezőt, Balogh Gábor kétszeres világbajnok öttusázó miniszterelnöki sporttanácsadót, Szabó Bence kétszeres olimpiai bajnok kardvívót, a MOB főtitkárát és párját: Nébald György olimpiai bajnok kardvívót, a BHSE társadalmi elnökét és Hajas László hajszobrászművészt. A nyolc-nyolc párosból álló csapatok mérkőzéseinek sorrendjét Fincziczki Marcsi sorsolta ki.

A Regő Kft. rendezte verseny fővédnökének György István városüzemeltetésért felelős főpolgármester-helyettest kérték fel, a versenyigazgatói posztot idén is Markovits László, kétszeres országos bajnok teniszező, a Vasas SC elnöke tölti be. A versenybíró Kiss András és Nagy Tamás, a rendezvény háziasszonya Konkoly Ági Miss Universe Hungary 2012 lesz, aki ma vidéken tartózkodott. A torna 15 év óta a jó hangulat és a baráti találkozások színhelye.

Délelőtt a pályán mindenki nyerni akar, de a legkiélezettebb csatákat követően este a Csörsz utcai Larus Étterem és Rendezvényközpontban fehér asztaloknál sportszerűen gratulálnak egymásnak az ellenfelek. A zártkörű vacsorát az ünnepélyes díjátadó követi, majd fellépők és tombolasorsolás várja a vendégeket. A rendezvény továbbra is karitatív jellegű, a tombola bevételét és az egyéni felajánlásokat most is jótékony célra, az Afrikai?Magyar Egyesület (AHU) megsegítésére fordítják!

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Művész-Sportolók sikere | ZETApress

Szóljon hozzá!