ZETApress

hírportál

Jázmin lett a háziasszony

0918 - Regő 075

Fotó: Lantai József

Felszállt a fehér füst ma délben, a Citadella étteremben. A sorsolással egybekötött harmadik sajtótájékoztatón Regőci Attilától megtudtuk, hogy a XIV. Magyar Borok Útja Rallye háziasszonya Dammak Jázmin lett. Mint még július 24-én kiderült, a tavalyi szépségkirálynő tíz szépséggel versenyzett a szerepért.

Most is, mint minden évben nagyon sok visszatérő vendég vág neki a vetélkedőnek ? pl: Bessenyei Péter és Herényi Károly ?, idén azonban két új női sztárpáros is megméretteti magát Orosz Barbara és Kis Hegedűs Réka, illetve Dósa Gabi és Szorcsik Viki személyében.

Természetesen idén is a versenyzők között köszönhetjük Mártha Imrét, Győrfi Pált, Bárándy Pétert, Dzurják Józsefet, Radnai Pétert és B. Tóth Lászlót is, akik az első (1996-os) rallye-hoz hasonlóan megint saját autóikkal vághatnak neki az izgalmasnak ígérkező bor(tor)túrának.

A jövő pénteken a Kossuth térről rajtoló rendezvény célja, hogy a közéleti személyiségek, politikusok, sportolók példát mutassanak, hogy az alkoholfogyasztás nem fér meg a vezetéssel, illetve a szabályszerű közlekedés mindannyiunk érdeke legyen. Ez a sajtó nélkül nehezen jutna el az emberekhez, de Végvári Tibor sajtófőnök tesz róla, hogy minél több helyre eljusson a verseny legfontosabb küldetése. A mai fotók Lantai József felvételei.

A mai sajtótájékoztatón nem is a mennyiséggel, inkább a minőséggel volt a baj. Sokan eljöttek ? néhányan csak az ebédre érkeztek ?, s akadt ?kolléga?, akit még kiskorú gyermeke is elkísért. Még szerencse, hogy ő nem kóstolt bele az egri borokba! A meghívottak egyébként egy-egy üveggel is kaptak távozáskor, míg a hívatlanoknak be kellett érniük a helyben fogyasztással. Igaz, az élelmesebbek az asztal alatt az otthonról hozott üvegükbe öntötték a finom nedűt, s akadt, aki az üres helyre is kikérte az ebédet, csak hogy repetázhasson!

[nggallery id=12]

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Borisszák a Citadellán | ZETApress

Szóljon hozzá!