ZETApress

hírportál

Talma ma teszteléssel zárt

0817Brno207A brnói versenyt követően, a hétfői napot teszteléssel töltötte a MotoGP csapatok nagy része. Talmácsi Gábor és csapata is kereste a jobb beállításokat, a magyar versenyző a délelőtti etapban huszonhat kört teljesített ? tudatta a menedzsment.

Az egyik kör során az első kanyar végén Talma motorjának eleje elment és a Gábor elesett. A Scot Racing Team versenyzőjének nem lett baja, és a motor is megúszta a kicsúszást. A délelőtt folyamán Talmácsi a hétvége során elért idejét teljesítette, 1?59.780 állt a neve mellett. Majd a déli egy órás kötelező szünetet követően leszakadt az ég, míg közben sütött a nap.

A szakadó esőben nem merészkedtek ki a pilóták, csak az utolsó órában, délután ötkor kezdek újra körözni. Azonban a kényszerszünet alatt is folyt a munka, a sok egyeztetés meghozta a javulást: Végül ötvennyolc kört tett meg a nap folyamán és idején is sikerült javítania. Teszteredmény: 1. Lorenzo 1?56.171, 2. Rossi 1?56.622, 3. Pedrosa 1?56.747? 12. Talmácsi 1?59.008.

A nagy áttörést nem hozta meg a mai teszt, de néhány dolgon sikerült javítanunk. Bízom a csapatomban és magamban is, a rengeteg munkának előbb-utóbb eredménye lesz. Azért jó lenne, ha mindez minél hamarabb összejönne, mert nem azért jöttem a MotoGP kategóriába, hogy a mezőny végén motorozzak ? nyilatkozta Gábor a tesztelés után.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Talma Indianapolisban | ZETApress

Szóljon hozzá!