ZETApress

hírportál

Célba értek az autósok

Mint tegnap reggel hírül adtuk, pénteken elindult a fővárosból az első Coop Rallye A minőségi magyar termékekért ügyességi autóverseny, amelyen 42 autó indult. A résztvevők magyar napi fogyasztási cikkeket gyártó vállalatok, szponzorok, médiatámogatók. A mezőny szombaton Balatonalmádiban ért célba, s két nap alatt 630 kilométert ? összesen 36 ezer kilométert ? tett meg.

A résztvevők gyárlátogatáson, és termékbemutatókon vettek részt. A vendéglátó, magyar termékeket gyártó támogatók számára nagy jelentősséggel bírt, hogy bemutathatták a termékeiket, gyártóbázisaikat, kiemelhették kiváló tulajdonságaikat, egyediségüket.

A Coop Rallye új kezdeményezésnek számít a hazai élelmiszer és kereskedelemi szektorban. A Co-op Hungary első alkalommal rendezte meg a hagyományteremtő versenyt. Céljuk, hogy jövőre az ország keleti régiójába vigyék a mezőnyt ? jelentette be Bartus Pál a Coop Hungary elnök-vezérigazgatója. A verseny jó alkalmat teremtett arra, hogy a gyártók és forgalmazó kötetlen formában beszélgessen, tervezzen, és egyben felhívja a közvélemény figyelmét a jó minőségű magyar termékekre.

A verseny szakmai irányítója Ferjánsz Attila volt, aki jövőre nehezíteni kíván a versenyen, hiszen az alapokat a dunántúli futamon már elsajátították a versenyzők.

A Coop Rallyn első helyezést ért el Matuszka Károly és Szelepcsényi Sándor a BÉE-Hálózat Kft-től, második lett Sárossy Attila és Tóth Béla a Gyermely Zrt-től, harmadikként futott be Réti Attila és Fedor Mónika a Kaiser Food Kft. képviseletében.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Nissanok Kelet-Magyarországon

Szóljon hozzá!