ZETApress

hírportál

Nem csókolgatták a gólszerzőt

Balszerencsésre sikeredett az ötödik forduló a Borsodi Ligában Szentpéterinek, a REAC kapusának. Az első félidő 26-ik percében a beívelt szögletrúgást saját kapujába öklözte hazai pályán. Ezzel az öngóllal már 2:0-ra vezetett a Honvéd, de a gólszerzőt most senki sem ölelgette-csókolgatta.

A második félidő elején újabb két gólt szereztek a piros-feketék, melyre a hajrában a házigazdák kettővel válaszoltak. A hosszabbítás negyedik (!) percében állította be Makra a 3:4-es végeredményt.

A négy napra széthúzott forduló nyitómérkőzésén a Diósgyőr 3:1-re kapott ki péntek este odahaza a pécsiektől a Duna TV kamerái előtt. Szombaton a ZTE 1:0-ra nyert Újpesten, míg a Tatabánya otthon verte 4:2-re a Kaposvárt, a Fehérvár meg 2:0-ra a Vasast. Vasárnap a már említett rákospalotai vendéggyőzelmen kívül a Győr otthon verte 2:0-ra a Sopront, az MTK meg 1:0-ra a paksiakat.

A tegnapi fordulózárón a Debrecen 4:0-ra verte a váciakat, s ezzel pontszámban beérte a ZTE-t, jobb gólkülönbségével pedig a dobogó tetejére ugrott. Pénteken a Honvédot fogadja, míg Egerszegre szombaton a REAC látogat.

A második vonalban a Fradi továbbra is száz százalékos a Keleti csoportban az Orosházi Üllői úti 5:0-ás legyőzésével. Második a Nyíregyháza két ponttal lemaradva, de egy korábbi győzelmük óvás alatt áll. A Nyugati csoportban a Haladás is pontveszteség nélkül áll az élen, így ideje lesz lassan a Fradihoz hasonlóan kiemelt figyelmet szentelni nekik!

Szóljon hozzá!