ZETApress

hírportál

Vb-selejtező óriáskivetítőn

MeccslabdaMagyar?román vb-selejtező lesz az m1-en. Kiemelten fontos mérkőzés vár a magyar labdarúgó válogatottra a románok elleni világbajnoki selejtezőn. A magyar csapat az egyik legnagyobb riválisával a Puskás Ferenc Stadionban pénteken 20:30 órától zárt kapuk mögött találkozik ? tudatta az MTVA Kommunikáció.

Az összecsapást élőben közvetíti a közmédia. A teljes mérkőzést az m1 közvetíti élőben 20:15 órától, a Kossuth Rádió pedig a második félidőbe kapcsolódik be. A találkozó online is megtekinthető a Telesport.hu és a Híradó.hu weboldalakon. Telkiben, zord időben, de nagy elszántsággal készül a pénteki meccsre a magyar válogatott. Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint a románok elleni világbajnoki selejtező ?hatpontos? mérkőzés lesz. ? Csak a hollandoknak sikerült a románoknak gólt rúgni, a másik három mérkőzésen a szervezett, fegyelmezett védelmük jeleskedett ? mondta a szakvezető a Híradónak, majd hozzátette: Szeretnénk erre rácáfolni, s a siker érdekében az általunk gyengébbnek vélt területeket kívánjuk támadni!

Az izgalommal teli várakozást nemcsak a magyar válogatott tagjain lehetett látni. Knézy Jenőn, a mérkőzés kommentátorán is észrevehető némi drukk. ? Közvetítettem már zárt kapu mögött megrendezett mérkőzést és az ott tapasztaltak nem tartoztak a kedvenc élményeim közé ? idézi fel korábbi élményét. ? Életem egyik legfontosabb mérkőzésére készülök. Nemcsak lelkileg, hanem szakmailag is rá kell hangolódnom az összecsapásra. Remélem, a több millió magyarországi és erdélyi nézőnek a közvetítéssel és az eredménnyel is örömet szerzünk ? tette hozzá a szakkommentátor. Knézy Jenő mellett a helyszínről Mohay Bence pályaszéli riporter jelentkezik, a stúdióban pedig Menczer Tamás elemzi a látottakat Kovács Zoltán volt válogatott labdarúgóval. A Kossuth Rádió a második félidőt közvetíti élőben 21:30 órától Gulyás László és Hajdú B. István kommentálásában. Az MLSZ az Ötvenhatosok terére várja a szurkolókat, ahol óriási kivetítőn lehet követni az eseményeket. Közben az MLSZ arról is döntött, hogy a múlt hét végén elhalasztott bajnoki fordulót április 10-én, szerdán pótolják az NB I-ben és az NB II-ben.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Csodacsapat a Lurdy Házban | ZETApress

Szóljon hozzá!