ZETApress

hírportál

Sikerült Talma műtéte

Talmácsi Gábor kedden este érkezett haza Ausztráliából, majd fogorvosa ? Dr. Segatto Emil tanszékvezető egyetemi docens ? tanácsára egyből a szegedi Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Arc-, Állcsont- és Szájsebészeti részlege felé vette az irányt ? tudatta a Talmácsi Gábor Média.

Az újabb alapos vizsgálatok elvégzése után az orvosok a mielőbbi operáció mellett döntöttek, melyre még tegnap sor került. A két órás műtét során eltávolították Talmácsi Gábor ki nem nőtt bölcsesség fogát, mely az erős ütéstől szintén megsérült, illetve törött állkapcsát egy platina lemezzel erősítették meg. Az operáció komplikációmentes volt és magyar motoros néhány nap múlva elhagyhatja a kórházat, az ausztráliai versenyhétvége után immár másodszorra. Sérült vállának és bokájának rehabilitációja is folyamatosan tart, de hogy mennyi időt vesz igénybe a teljes felépülés, azt még túl korai megmondani.

Először is szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy jól vagyok. Természetes, hogy még vannak fájdalmaim, de nagyon remélem, hogy napról napra jobban leszek. Szeretnék köszönetet mondani Prof. Dr. Piffkó József klinikaigazgatónak, aki az operációt végezte és Dr. Segatto Emilnek, hogy mindent megtesznek, hogy elősegítsék a mielőbbi gyógyulásomat ? mondta Talmácsi Gábor.

2 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Balázs bizakodik | ZETApress
  2. Korcsolya a képernyőn | ZETApress

Szóljon hozzá!