ZETApress

hírportál

Tóth Team siker Mugelloban

Mattia Pasini a Tóth Team első futamgyőzelmét aratta az Olasz Nagydíjon a 250cc-ben. Márkatársa, Tóth Imre a 18. rajthelyről a pontszerző 15. helyre hozta be az Apriliát. A Balatonring Team újonca, a Talmácsi Gábor helyére csütörtökön szerződtetett Németh Balázs egy hellyel mögötte, de már körhátrányban ért célba.

Zarco remekelt

Bár vasárnapra sokat hűlt az idő, a 125cc mezőnye még száraz pályán teljesítette az idei hatodik vb futamot. Johann Zarco a hetedik pozícióból vághatott neki a versenynek. A tehetséges versenyző végig remekül motorozott a nehéz, technikás vonalvezetésű pályán. A végén a fiatal motoros megfontoltságának és higgadtságának köszönhetően a nyolcadik helyről a hatodikra lépett elő. Ez Johann eddigi legjobb szereplése, és az újonc ezzel már tizenhetedik a világbajnoki pontversenyben ? tudatta a menedzsment.

Nagyon boldog vagyok, egy fantasztikus hétvégén vagyunk túl. Az időmérőn elért hetedik helyezésem is nagy siker volt, de a futamon megszerzett hatodik pozíció tovább szépítette a mugelloi emlékeimet. Egy remek mentorom volt a hétvége során Talmácsi Gábor személyében, akinek segítségét ezúton is köszönöm. A következő, Barcelonai Nagydíjon szeretném folytatni a jó szereplést ? nyilatkozta Johann Zarco. Végeredmény: 1. Bradley Smith, 2. Nicolas Terol, 3. Julian Simon? 6. Johann Zarco.

Figo abbahagyja az élvonalbeli focit

Luis Figo ma játssza utolsó élvonalbeli mérkőzését az Olasz Bajnokságban. Az Inter 36 éves portugál sztárja már tavaly is csak egy évet írt alá csapatánál. Nem tudni még, hogy a Szentkirályi Ásványvíz reklámarca Milánóban marad-e másodedzőként, Kínába megy-e labdarúgónak, vagy beül otthon a Portugál Labdarúgó Szövetség elnöki székébe.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Talma folyamatosan fejlődik

Szóljon hozzá!