ZETApress

hírportál

Nem sikerült a folytatás

Nem sikerült megállapodni a folytatásról. Jorge Martinez ?Aspar? tegnap Budapestre érkezett, ahol személyesen találkozott Talmácsi Gáborral, szüleivel és menedzserével. A találkozás közös célja az volt, hogy egyeztessék a felek a folytatással kapcsolatos lehetőségeket, azonban nem sikerült megállapodniuk, így Talma és az Aspar úr által irányított Balatonring Team útjai elválnak. A felek a média előtt kívántak sok sikert a másiknak a folytatáshoz ? tudatta a menedzsment.

Világbajnokunk tehát mégis tárgyalt Asparral. A sajtótájékoztatón elmondta: ? Minden feltételben megállapodtunk, azonban a médiajogokat illetően nem sikerült közös nevezőre jutnunk. Harag nélkül, sportemberekhez méltó módon váltunk el.

Büszke vagyok a közösen elért eredményekre, és arra, hogy az Aspar Team versenyzője lehettem. Mindenképpen kimegyek Mugelloba, szeretnék elköszönni a szerelőimtől, és a csapat többi tagjától. Mindenkinek köszönöm a támogatást, a biztatás, az aggódást. A szurkolóimnak és a motorsport kedvelőknek üzenem, hogy barátommal és egyben menedzseremmel, Stefanoval gőzerővel azon dolgozunk, hogy minél hamarabb újra a pályán lehessek, és amint van konkrét információnk, azonnal tájékoztatni fogunk mindenkit.

2 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Első nap Mugelloban
  2. ZETApress » A MOL főszponzorként indítja Talmát

Szóljon hozzá!