ZETApress

hírportál

Talma nem tárgyal Asparral

Aki a barátomat és egyben menedzseremet támadja, az engem támad. Mi továbbra is készek vagyunk megoldást találni a folytatást illetően, azonban idáig nem keresett Martinez úr sem engem ? ellentétben állításával, miszerint többször is próbált utolérni ?, sem pedig barátomat és menedzseremet, Stefanot ? nyilatkozta Talmácsi Gábor, aki kihagyta a vasárnapi, Le Manse-i futamot.

Péntek délután sajtótájékoztatót tartott Martinez úr Le Mansban, majd a Balatonring Team kommunikációs osztálya által kiküldésre került egy közlemény is, angol és magyar nyelven. Felettébb érdekes, hogy a két közlemény tartalmilag eltér egymástól, holott mindkettőt elviekben a Balatonring Team küldte és mindkettő ugyanarról a témáról szól. A közleményben Martinez úr kijelenti, hogy csak velem óhajt tárgyalni és a jelenlegi helyzet előidézéséért kizárólag Stefanot teszi felelőssé.

Bevett szokás, hogy a profi sportban a sportolót érintő kérdésekben mindig az őt képviselő menedzserrel kell tárgyalni, a versenyző feladata pedig, hogy tudása legjavát adva, mindig a maximumot nyújtva versenyezzen. Mindezt pont egy profi motorversenyző, Jorge Aspar Martinez ne tudná? Velem kapcsolatban 2002 óta így működik a dolog és Martinez úrral Stefano már két szerződésről is egyeztetett, majd azok aláírásra is kerültek, nem értem, hogy most mi a baj? Aki Stefanot támadja, az engem is támad. Bárki, bármit mondhat a döntés az enyém volt. Martinez úrnak pedig pontosan tudnia kell, hogy mi történt a háttérben, hiszen többször is próbáltunk kompromisszumot keresni, mindhiába.

Az állandó stresszhelyzet miatt úgy döntöttem, nem kockáztatom tovább testi épségemet, nem akarok még egyszer dühből motorozni, így szerződést bontottam. Stefano az a személy, aki jogilag képvisel és vele lehet egyeztetni a feltételeket. Én motorversenyző vagyok. Bár még engem nem értesített Martinez úr, de olvastam az interneten a nyilatkozatát, hogy jövő héten Budapestre jön, hogy egyeztessen velem a folytatásról. Nagyon szívesen találkozom Vele, szívesen ebédelek majd Vele, vagy beszélgetek Vele a versenyzésről, de a szerződés feltételeiről továbbra sem velem, hanem jó barátommal és egyben menedzseremmel Stefanoval kell tárgyalni.

Folyamatosan forródróton vagyok Stefanoval és pontosan tudom, hogy most is azon dolgozik, hogy mielőbb újra versenyezhessek, és én maximálisan megbízom benne, hiszen évek óta együtt dolgozunk. Ha valakire, akkor rá mindig mindenben számíthatok. Velem van jóban, rosszban. Olasz emberként, amit csak tudott megtett értem, a magyar motorsportért. Az én sikerem pedig hozzájárult az egész ország hírnevének növeléséhez és mindebben óriási szerepe volt és van Stefanonak is, aki nem magyar állampolgár ? fejeződik be Talma nyilatkozata.

Egyenlítés a hosszabbításban

Nem bírt otthon a Debrecen az MTK-val a Soproni Liga 28. fordulójában, bár ebben a játékvezető is segített. Gólnélküli első félidő után a 90. percben a hazaiak még 2:1-re vezettek, de a 93. percben a vendégeknek sikerült kiegyenlíteniük. Két fordulóval a vége előtt a Loki előnye így a múlt heti öttel szemben már csak három pont az Újpest előtt.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Nem sikerült a folytatás

Szóljon hozzá!